Gdje sam?

Volontiraj u Laubi od 20.studenog 2013. do 20. veljače 2014.

 Rok za prijavu: 1. studeni 2013.
Rezultati natječaja: 10. studeni 2013.
Trajanje: od 20. studenog 2013. do 20. veljače 2014.

Program volontiranja u Kući Lauba, kroz rad u raznim aktivnostima, pruža priliku mladim ljudima za stjecanje praktičnog iskustva, kao i upoznavanje s funkcioniranjem jedne značajne privatne zbirke suvremene umjetnosti. Zainteresirani se mogu prijaviti do 1. studenog u ponoć.

Program volontiranja namijenjen je kandidatima i kandidatkinjama koji su završili studij humanističkog, umjetničkog ili ekonomskog usmjerenja, ili se nalaze na završnim godinama studija. Želimo stvoriti tim ljudi iz različitih područja: povijesti umjetnosti, likovnih umjetnosti, dizajna, arhitekture, filozofije, sociologije, pedagogije, režije, snimanja i ekonomije, koji imaju različite interese za suvremenu umjetnost i srodne programe.

Radno vrijeme Kuće Lauba je od 14:00 do 22:00 sata svakoga dana, subotom od 11.00 do 22.00 sata. Nedjelja je dan kada ne radimo. Radno vrijeme sudionika i sudionica u Programu volontiranja je svakoga dana po četiri sata. Svaki sudionik radi u jednoj od dvije smjene, ovisno o unaprijed pripremljenom rasporedu.

Program je volonterski i traje tri mjeseca. Program započinje uvodnim sastankom i potpisivanjem volonterskog ugovora na tri mjeseca, a završava u četvrtak 20. veljače 2014. Prva dva tjedna volonteri će raditi u smjeni s iskusnim volonterima iz prošlog programa te će proći edukaciju. Nakon uspješno završenog programa volontiranja, volonteri će dobiti certifikate o volontiranju i preporuke.

Prije dolaska na potpisivanje ugovora, kandidatima se preporučuje da se pripreme i upoznaju sa zbirkom Filip Trade, ukoliko s njom nisu otprije upoznati.

Molimo da se prijavite tako da na internships@lauba.hr posaljete svoje motivacijsko pismo, zivotopis i ispunjeni kratki obrazac prijave sa naseg weba https://lauba.hr/hr/kalendar-9/volontiraj-u-laubi-od-20-kolovoza-do-20-studenog-1290/

Organizator: Lauba - Kuća za ljude i umjetnost
Datum početka: 20.11.2013.
Lokacija: Prilaz baruna Filipovića 23a, Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Lauba - Kuća za ljude i umjetnost
Lokacija projekta:Prilaz baruna Filipovića 23a, Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: mlade i nezaposlene osobe
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 20.11.2013
Datum završetka:20.02.2014
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 14:00-18:00, 18:00-22:00
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Morana Matković
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Posjetitelji Laube naša su zajednica korisnika, kojima želimo ponuditi nasmiješenu osobu sa znanjem o našem postavu, zbirci, umjetninama i umjetnicima.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: U Laubi postoji razmjena: kustosi dijele svoja znanja i iskustva sa volonterima, a volonteri ulažu svoje vrijeme i trud u svakodnevno funkcioniranje Laube.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri prolaze kroz sve faze rada u jednoj kulturnoj instituciji i dijele zadatke u skladu sa vlastitim interesima i školovanjem.
Komentar organizatora: Molimo da se prijavite tako da na internships@lauba.hr posaljete svoje motivacijsko pismo, zivotopis i ispunjeni kratki obrazac prijave sa naseg weba http://lauba.hr/hr/kalendar-9/volontiraj-u-laubi-od-20-kolovoza-do-20-studenog-1290/

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.