Gdje sam?

Edukacija volontera za voditelje radionica u Domovima za starije osobe

Udruga Phenomena provodi projekt „ Godine nisu važne“  namjenjen osobama treće životne dobi, u svrhu  podizanja kvalitete života i zdravlja na visoku razinu. Projekt „ Godine nisu važne“  provodi se kontinuirano od 2008. godine po Domovima za starije i nemoćne osobe u suradnji sa Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i Gradskim uredom za mlade Grada Zagreba.

Projektom se ostvaruje međugeneracijska suradnja, gdje osobe treće životne otvaraju svoje riznice životnog znanja, iskustva i mudrosti  i djele ih sa mladim osobama, dok mladi svojom životnom enregijom, znatiželjom ali i genreacijskim napretkom pozitivno utječu na starije osobe.

Radi održivost projekta Udruga Phenomena zajedno sa partnerom Učilištom Esencija provodi edukaciju za Voditelje radionica  Relaksacije,  koja se temelji na motivacijsko-edukativnog programu Phenomena.

Udruga Phenomena poziva volontere grada Zagreba na edukaciju koja će započeti 25. ožujka 2014. godine u prostorijama Udruge Phenomena , V. Ravnice bb, Zagreb, radi osposobljavanja za Voditelje motivacijsko edukativnog programa Phenomena u projektu „ Godine nisu važne“.

Edukacija traje 30 sati, a sastoji se od teorijskog i praktičnog djela. Po završenoj edukaciji volonteri dobivaju certifikat te postaju samostalni voditelji radionice u Domovima za starije i nemoćne osobe u gradu Zagrebu.

Organizator: Phenomena
Datum početka: 25.03.2014.
Lokacija: V ravnice bb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Phenomena
Lokacija projekta:V ravnice bb, Zagreb
Ciljana skupina: sve ciljne skupine
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 13 volontera)
Datum početka: 25.03.2014
Datum završetka:20.05.2014
Broj sati: 30
Učestalost: godišnje
Od - do: 16.00 do 18.00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Jelena Mareković
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Projektom se ostvaruje međugeneracijska suradnja, gdje osobe treće životne otvaraju svoje riznice životnog znanja, iskustva i mudrosti i dijele ih sa mladim osobama, dok mladi svojom životnom energijom, znatiželjom ali i generacijskim napretkom pozitivno utječu na starije osobe.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Udruga Phenomena osnovana je u cilju promicanja, razvitka i unapređenja kvalitete života u svim segmentima te u skladu s time aktivno provodi više projekata koji su usmjereni na osobe različite životne dobi, profila, porijekla, naobrazbe, socijalnog statusa i zdravstvenog stanja. Vizija Udruge je visoko moralno društvo sretnih i zdravih pojedinaca.
Očekivani rezultati za volontere: Društveno koristan rad sa starijim osobama koje su riznice znanja, iskustva. Očekivani rezultat je po završenoj edukaciji volonteri dobivaju certifikat te postaju samostalni voditelji radionice u Domovima za starije i nemoćne osobe u gradu Zagrebu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.