Gdje sam?

FIFES

Međunarodni Filmski festival smijeha – FIFES
Do sada su se na 2. FIFES prijavila 380 autora s filmovima iz 51 zemlje širom svijeta, što govori o velikom interesu za naš međunarodni filmski festival smijeha, koji će se održati 11. i 12. travnja 2014. u kinu Tuškanac, Zagreb.
Želimo širiti dobar glas festivala, privlačiti što veći broj autora iz cijelog svijeta koji mogu prikazati svoje filmove na našem festivalu
Cilj nam je isto tako poticanje posebno mladih ljudi koji imaju nešto ili malo iskustva da se očituju kroz filmsku umjetnost. 

Želja nam je da se mladi volonteri uključe u naš projekt, i time se upoznaju s internacionalnom filmskom kulturom te doprinesu našem festivalu koji je uglavnom pokrenut s Volonterskim srcem organizatora.

Pridružite nam se i uživajte u ugodnom kinu Tuškanac uz Vašu malu pomoć s kojom ćemo doprinjeti kvalitetnijem festivalu.

Organizator: Udruga Mistična bića
Datum početka: 11.04.2014.
Lokacija: Kino Tuškanac, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Mistična bića
Lokacija projekta:Kino Tuškanac, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca i odrasli
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 15 volontera)
Datum početka: 11.04.2014
Datum završetka:12.04.2014
Broj sati: 2
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 11h-18h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Davor Rogić
Web stranica: www.fifes.eu
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Od volontera očekujemo ugodne osobe, nevezano za spol i dob, koje su voljne pomoći nam u osnovnim i jednostavnim zadaćama kao što su dijeljenje letaka, sakupljanje glasačkih listića i slično.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Htjeli bismo malu pomoć u organizaciji festivala, djeljenju letaka, davanja informacija i slično.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će veći dio vremena moći uživati u velikom izboru filmova iz cijelog svijeta
Komentar organizatora: Dobro nam došli :)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.