Gdje sam?

Projekt "Moja priča"

U suradnji udruge "Svijet tišine" i udruge "Slon" od 22. - 28. rujna ove godine održati će se izložba "Moja priča" s portretima i životnim pričama 12 gluhih osoba  koje su odlučile napraviti veliki korak i započele graditi svoj uspjeh, što ima za cilj osvijestiti zajednicu na potrebu društvenog povezivanja, pomaganja i međusobne suradnje. Ovim putem tražimo volontere koji će nam pomoći u realizaciji projekta transkribiranjem snimljenog video-intervjua i prijevodom priča na engleski jezik za potrebe kataloga. 

Organizator: Udruga za kulturu osoba oštećena sluha Hrvatske "Svijet tišine"
Datum početka: 01.06.2014.
Lokacija: Remetinečka cesta 77, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za kulturu osoba oštećena sluha Hrvatske "Svijet tišine"
Lokacija projekta:Remetinečka cesta 77, Zagreb
Ciljana skupina: gluhe i nagluhe osobe
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 01.06.2014
Datum završetka:30.08.2014
Broj sati: 10
Učestalost: godišnje
Od - do: proizvoljno
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Prevođenje - strani jezici: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Kontakt osoba: Renata Kralj
Web stranica: www.svijet-tisine.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: /
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekujemo suradnju s volonterima koji se žele uključiti u naš projekt i time dati doprinos njegovom ostvarenju pošto je projekt nastavak, ogranak prošlogodišnjeg projekta "Most" udruge "Slon". Želja nam je, s jedne strane motivirati druge osobe suočene sa sličnim teškoćama da se usude i krenu slijediti svoje snove, a s druge strane pokazati društvu da invaliditet nije „bauk“ već realnost s kojom živimo i da je odgovornost svakog od nas brinuti o članu zajednice, surađivati i zajedno rasti.
Očekivani rezultati za volontere: Nadamo se mladima pružiti jedno novo iskustvo ukoliko se ranije nisu susretali sa gluhim osobama, te da će moći odvojiti malo vremena, s obzirom da transkribiranje video-intervjua i prijevod teksta na engleski ne iziskuje puno vremena, te će im se u katalogu objaviti zahvala za doprinos projektu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.