Gdje sam?

Postani Greenpeace volonter!

Aktivnosti na terenu
Ovo područje uključuje i organiziranje i sudjelovanje u različitim javnim djelatnostima - predstavljanje organizacije na događajima poput festivala i događaja ... Ukratko, javnu prezentaciju organizacije na uzbudljiv i sladak način.

Ovih dana u akciji smo oko festivala - imati svoj promotivni štand na nekoliko festivala po Hrvatskoj, nekoliko preko ljeta dosta njih je i u jesen. Tražimo ljudi koji imaju iskustvo u dijeljenju letaka oko naše kampanje protiv Plomina C odnosno poticanja obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj. Također želimo promovirati Greenpeace i festivale na Facebook stranici Greenpeacea.

Ukoliko se nalazite u ovim aktivnostima, slobodno se javite pa ćemo detaljno na organiziranom sastanku.

Također se možete javiti za ostale aktivnosti Greenpeace, ukoliko ste zainteresirani za: aktivizam na nenasilnim direktnim akcijama, prevođenje sa hrvatskog na engleski i obrnuto, lektoriranje, edukacije, dizajn, fotografija, video, pisanje tekstova ili samo pomoć u uredu.

Organizator: Greenpeace u Hrvatskoj
Datum početka: 10.06.2014.
Lokacija: Zeleni trg 3, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Greenpeace u Hrvatskoj
Lokacija projekta:Zeleni trg 3, Zagreb
Ciljana skupina: /
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 12 volontera)
Datum početka: 10.06.2014
Datum završetka:25.06.2014
Broj sati: 3
Učestalost: tjedno, mjesečno, godišnje
Od - do: 18:00 do 22:00
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Kontakt osoba: Lucija Jakuš
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Za sve dodatne informacije, javite se koordinatorici volontera za Greenpeace u Hrvatskoj na lucija.jakus@greenpeace.org
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekivanja variraju ovisno o potrebama trenutne kampanje koju provodimo.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri stjeću iskustvo na raznim poljima volontiranja. Omogućujemo sudjelovanja na međunarodnim akcijama (NonViolent Direct Actions) te na području cijele Hrvatske (ovisno o kampanji). Također postoje i razni treninzi i radionice na koje aktivisti, odnosno volonteri mogu ići.
Komentar organizatora: Postoji mogućnost dogovora sa volonterima oko satnice.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.