Gdje sam?

FESTIVAL PERFORACIJE 2015

Festival Perforacije ove se godine održava od 13. do 29. lipnja u Rijeci, Splitu i Zagrebu predstavljajući preko 20 novih produkcija s područja plesa, kazališta i performansa.

Od ovogodišnjih zanimljivosti na festivalu istaknuli bismo već poznatu Noć performansa, premijerne izvedbe Damira Bartola Indoša i Tanje Vrvilo, Ine Sladić, Brune Isakovića i Studija za suvremeni ples, Martine Nevistić i BADcoa, gostovanje umjetnice Kate McIntosh (NZ/BE), Invazivnu večeru kao i prezentacije work-in-progressa umjetnica na rezidencijalnom programu udruge Domino.

Volonteri su potrebni radi realizacije programa i biti će uposleni u nekim uredskim poslovima za vrijeme festivala, te na svim drugim poslovima pri produkciji programa kao što su: blagajna i info pultovi te ured za goste.

Organizator: domino
Datum početka: 25.06.2015.
Lokacija: ZPC, ZKM, SC, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): domino
Lokacija projekta:ZPC, ZKM, SC, Zagreb
Ciljana skupina: volonteri
Ciljani broj volontera:40 (do sad se prijavilo 23 volontera)
Datum početka: 25.06.2015
Datum završetka:29.06.2015
Broj sati: 10
Učestalost: svakodnevno
Od - do: ponekad samo navečer za vrijeme predstave / mogućnost cjelodnevnog hospitalityja (svaki volonter dobije jednog izvođača o kojem se mora brinuti (na radionicama i izvedbama)
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Rea Rančić
Web stranica: www.perforacije.org
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volonteri koji se žele baviti produkcijskim poslovima i organizacijom kulturnih događanja pruža se prilika da ostanu u vezi sa udrugom, te da volontiraju i na ostalim programima koji se odvijaju tijekom cijele godine, te tako steknu mnoga željna iskustva u ovoj branši.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Nesmetana realizacija festivala sa visokom razinom kvalitete produkcije za izvođače i gledaoce.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje iskustva u festivalskoj organizaciji, izravni doticaj sa organizatorima i izvođačima, te šansa da samostalno vode jedan od segmenata festivala kao što su blagajna, garderoba, opća produkcija i drugo
Komentar organizatora: Ekipa iz Festivala Perforacije unaprijed se zahvaljuje zainteresiranim volonterima na njihovom dragocijenom vremenu koje će dodijeliti ovom festivalu, te se nadamo da će ovo iskustvo biti pozitivno i zanimljivo za sve.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.