Gdje sam?

SVJETSKO SELO PISACA (WORLD WRITERS VILLAGE) - otok Brač

Projekt SVJETSKO SELO PISACA 2014.-2020.(WORLD WRITERS VILLAGE) - (Scriptor Pagus Mundanae), nakon godinu dana od njegovog idejnog nastanka započeo je svoj život. Otok Brač od danas postaje glavni grad i otok, svih pisaca svijeta i ne samo pisaca već umjetnik, slikara, kipara i svih ljudi koje žive i rade za kulturu. Zajedno sa svih 8 općina otoka Brača započeli smo dugačak put izgradnje novih objekata, revitalizacije starih i stvaranja svih uvjeta za razvoj projekta kao PILOT projekt revitalizacije otoka. Očekujemo prijave volontera koji će boraviiti na otoku Braču od 15.7. u Kampusu volontera na poslovima pripreme terena i čišćenja starih objekata za revitalizaciju. te upoznavanja s ciljem projekta. Smještaj i hrana osigurani. Volonteri koji se sada uključe imat će prioritet za naredne godine kao i za zapošljavanje na otoku kada se projekt realizira do kraja.

Organizator: Udruga Brod kulture
Datum početka: 15.07.2014.
Lokacija: otok Brač, Dol, općina Postira

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Brod kulture
Lokacija projekta:otok Brač, Dol, općina Postira
Ciljana skupina: stanovnici otoka Brača
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 19 volontera)
Datum početka: 15.07.2014
Datum završetka:01.09.2014
Broj sati: 8
Učestalost: svakodnevno
Od - do: od 9 do 17 (fleksibilno)
Trajanje: Dugotrajno
Područje: drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Drugo

rad na terenu
Posebni zahtjevi: spremnost na rad tijekom dana u ljeti
Kontakt osoba: Igor Gerenčer
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: SVJETSKO SELO PISACA”- "World Writers Village”- “Scriptor Pagus Mundanae” - Island Brač - Croatia SVJETSKI OTOK PISACA – “OTOK KULTURE-AVANTURE” Cilj - novi atraktivan, medijski eksponiran turistički proizvod - velika posjećenost stranih i domaćih gostiju - novo zapošljavanje na otoku Braču - rast malog i srednjeg poduzetništva na otoku Braču - razvoj i prepoznavanje otoka Brača kao novog turističkog odredišta u kulturnom turizmu - jedinstven projekt u Europi i Svijetu - Europski i svjetski centar kulturnog turizma – SELO je glavni grad književnosti Europe i svijeta te pokretač književne kulture u zemlji
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Pilot projekt revitalizacije otoka Brača, stvaranje novih sadržaja, nova kulturno-turistička destinacija na karti svijeta, novo zapošljavanje na otoku, zaustavljanje iseljavanja s otoka te stvaranje uvjeta za cjelogodišnji turizam na otoku.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će se tijekom boravka upoznati sa cijelim projektom, imat će prednost za prijavu za iduću godinu te mogućnost za zapošljavanje na otoku kada se projekt realizira u organizaciji SVJETSKO SELO PISACA

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.