Gdje sam?

SVJETSKO PRVENSTVO U STRELIČARSTVU - FIELD MAKSIMIR 2014

HSS organizira Svjetsko streličarsko prvenstvo u disciplini FIELD. Na prvenstvu će sudjelovati 30tak razlličitih zemalja iz cijelog svijeta. Volonterski poslovi obuhvaćaju nekoliko "radnih mjesta" poput: štanda sa distribucijom vode, šumskih punktova sa PDA uređajima pomoću kojih volonteri bilježe rezultate grupa te tako sudjeluju u ažuriranju rezultata, davanje osnovnih informacija vezanih za prvenstvo, sitna administracija i organizacija paketa dobrodošlice, pomoć oko raspremanja i organizacije terena i sl. Svi poslovi su jednostavni i ne zahtjevaju fizički napor. Volontiranje je izvedivo i u smjenama.

Organizator: HRVATSKI STRELIČARSKI SAVEZ
Datum početka: 18.08.2014.
Lokacija: PARK MAKSIMIR, ZAGREB

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): HRVATSKI STRELIČARSKI SAVEZ
Lokacija projekta:PARK MAKSIMIR, ZAGREB
Ciljana skupina: Stariji od 16. godina
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 18.08.2014
Datum završetka:26.08.2014
Broj sati: 7
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 8-18
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Andrea Vrbik
Web stranica: www.archery.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Obzirom na razne vrste poslova, volonteri mogu naći svoj interes na jednom od radnih mjesta. možete se prijaviti za dio "radne ekipe" koja će postavljati stazu (zabijanje kolčića, postavljanje traka, raznošenje meta i stalaka, lica, čavlića), možete birati biti dio rezultatskog tima nezamjenjivih prikupljača rezultata kod svake grupe, biti na štandu za distribuciju vode i eko prikupljanje boca ili u Uredu prvenstva biti dio administracijsko-organizacijskog tima.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekuje se uspješna suradnja s volonterima, te kvalitetno, odgovorno i entuzijastično obavljeni poslovi.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje iskustva u susretu s ljudima iz cijelog svijeta, sudjelovanje pri organizaciji velike manifestacije, razvijanje komunikacijskih vještina na stranim jezicima, usvajanje znanja iz dosad nepoznatog područja (streličarstvo).
Komentar organizatora: Hrvatski streličarski savez po prvi puta sudjeluje u ovakvom obliku poziva volontera, stoga se nadamo uspješnoj obostranoj suradnji.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.