Gdje sam?

AkTer Fest!

 AkTer je edukativno-humanitarna izložba egzotičnih životinja, koja se održava već 10 godina za redom.  Izložba se prvenstveno sastoji od akvarističkog i terarističkog dijela, gdje su izložene životinje, te raznih natjecanja (Betta contest...) i predavanja na temu egzotičnih životinja. Izložbu svake godine posjeti oko 15 000 djece, jer vrtići i škole imaju besplatne, organizirane obilaske s našim vodičima. Sav prihod od AkTera ide Domu za nezbrinutu djecu sestara Karmeličanki na Vrhovcu.

Obzirom na širok spektar aktivnosti tijekom, prije i poslije izložbe, potrebni su nam volonteri za razne poslove. Aktivnosti i radno vrijeme dogovaramo individualno s volonterima.

Potrebna nam je fizička pomoć tijekom postavljanja i rastavljanja izložbe, a to je 28., 29. i 30. rujna, te 6. i 7. listopada. 

Tijekom same izložbe možete biti aktivni na promotivnim štandovima, pri održavanju natjecanja, biti vodiči (potrebna kratka edukacija o životinjama), družiti se sa djecom posjetiteljima u dječjem kutku, te na druge načine pomagati volonterskom timu AkTera. 

Svake godine se naradimo, ali i zabavimo. Kad izdržavamo 10 godina onda mora da je dobro!

Pridružite nam se u svijetu egzotičnih životinja!

www.facebook.com/AkTer.fest

Organizator: Udruga Akvarista i Terarista
Datum početka: 01.10.2014.
Lokacija: Zagrebački Velesajam, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Akvarista i Terarista
Lokacija projekta:Zagrebački Velesajam, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi
Ciljani broj volontera:30 (do sad se prijavilo 29 volontera)
Datum početka: 01.10.2014
Datum završetka:05.10.2014
Broj sati: 8
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 9-20h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Podučavanje
Drugo

Životinje
Kontakt osoba: Valentina Lisec
Web stranica: www.akter.org
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Radno vrijeme i aktivnosti se dogovaraju individualno prema željama i sposobnostima volontera. Krajem rujna saziva se sastanak gdje će se svi volonteri upoznati i konkretno dogovoriti aktivnosti i ostale detalje.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Obzirom da je AkTer baziran na volonterskom radu, svaka pomoć nam je potrebna kako bi i ove godine održali izložbu, educirali što više djece i građana, te sakupili što više novaca za Dom za nezbrinutu djecu sestara Karmeličanki.
Očekivani rezultati za volontere: Steći ćete nova poznanstva, znanja i upoznati predivan i uzbudljiv svijet egzotičnih životinja! Na kraju će svaki volonter dobiti potvrdu o volontiranju i potvrdu o završenoj edukaciji (za vodiče).
Komentar organizatora: Ukoliko imate strah od neke životinje (npr. zmije) imat ćemo to u vidu i nećete biti i raditi u blizini takvih stvorenja. Za sva pitanja i detaljnije informacije obratite se koordinatorici volontera na mail: lisecvalentina@gmail.com

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.