Gdje sam?

Vip Snow Queen Trophy

Slalomske utrke AUDI FIS Svjetskog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ održat će se 4. (Ž) i 6. (M) siječnja 2015. na Sljemenu. Tražimo 10 volontera s razvijenim komunikacijskim vještinama i znanjem engleskog jezika. Volonteri djeluju na Krumpirištu (ondje se odvija zabavni program), a odgovorni su za davanje informacija posjetiteljima, asistiranje oko podjele hrane i pića, provedbu nagradnih igara te koordinaciju sakupljanja smeća (4. siječnja i 6. siječnja). Određen broj volontera na Mihaljevcu - polazištu autobusa na Sljeme - posjetiteljima dijeli promotivne materijale (4. i 6. siječnja). Svi volonteri odgovorni su i za dijeljenje promotivnih materijala, provedbu nagradnih igara te dočekivanje skijaša ispred pozornice na Trgu bana Jelačića (3. i 5. siječnja, 18-20 h). Volonterima su 4. i 6. siječnja osigurani prijevoz od Mihaljevca i Stubičkih Toplica do Sljemena gradskim prijevozom te hrana i piće. Svaki volonter mora biti na raspolaganju 3., 4., 5. i 6. siječnja.

Prijave za volontere traju do 8. prosinca 2014. godine.

Organizator: Hrvatski skijaški savez
Datum početka: 02.12.2014.
Lokacija: Krumpirište (Sljeme), polazište autobusa na Sljeme na Mihaljevcu, Trg bana Josipa Jelačića, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski skijaški savez
Lokacija projekta:Krumpirište (Sljeme), polazište autobusa na Sljeme na Mihaljevcu, Trg bana Josipa Jelačića, Zagreb
Ciljana skupina: posjetitelji utrka Vip Snow Queen Trophy
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 17 volontera)
Datum početka: 02.12.2014
Datum završetka:15.01.2015
Broj sati: 12
Učestalost: svakodnevno
Od - do: detaljnije u opisu projekta
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Komunikacijske vještine
Posebni zahtjevi: nužna je topla odjeća i obuća, eventualne troškove prijevoza do polazišta autobusa na Sljeme (Mihaljevac, Stubičke Toplice) pokriva volonter
Kontakt osoba: Matea Horvat, 091 43 97 001
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Utrke Vip Snow Queen Trophy na Sljeme privlače posjetitelje svih generacija te predstavljaju značajan element u turističkoj ponudi Zagreba, a imaju i iznimnu važnost za promociju Zagreba i Hrvatske općenito u inozemstvu. Iznimna praćenost ovog događanja u medijima doprinijet će promociji volonterstva u cjelini.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Djelovanje volontera u okviru Vip Snow Queen Trophyja osigurat će dodatnu vrijednost za posjetitelje, omogućujući im jednostavnije snalaženje na Sljemenu i olakšavajući pristup različitim sadržajima (štandovima, nagradnim igrama…).
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri imaju priliku dobiti uvid u organizaciju jednog od najuspješnijih sportskih događaja u Hrvatskoj. Tako, ovisno o poziciji na kojoj djeluju, mogu razvijati svoje komunikacijske vještine, raditi s djecom i uživati u vrhunskom sportu.
Komentar organizatora: Prijave za volontere traju do 8. prosinca 2014. godine.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.