Gdje sam?

Izložba RESET DESIGN: new working models

Galerija Klovićevi dvori, u suradnji s Veleposlanstvom Kraljevine Španjolske organizira izložbu španjolskog produkt dizajna pod nazivom RESET DESIGN: new working models.
Na izložbi će biti prikazani radovi desetoro umjetnika, odnosno umjetničkih skupina koje su se okrenule novom načinu DIY (Do-it-yourself) djelovanja. Naime, zbog sve manjeg broja narudžbi i zbog recesije koja je zahvatila Španjolsku, umjetnici su shvatili da moraju preuzeti stvar u svoje ruke. Umjesto da njihov dizajn ostane samo crtež na papiru, manufakturno su počeli proivoditi svoje zamisli te ih putem novih internetskih portala reklamirati i plasirati publici. S obzirom na sličnu situaciju u Hrvatskoj, naročito u umjetničkim sferama, čini nam se da bi ova izložba mogla biti zanimljiva domaćoj publici te dati brojne ideje i poticaje hrvatskim autorima.
Kako bi se izložba mogla održati, potrebna nam je pomoć volontera koji bi bili voljni raditi kao biljeteri ili čuvati izložbu za vrijeme njezinog trajanja.

Organizator: Javna ustanova Galerija Klovićevi dvori
Datum početka: 11.12.2014.
Lokacija: Jezuitski trg 4, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Javna ustanova Galerija Klovićevi dvori
Lokacija projekta:Jezuitski trg 4, Zagreb
Ciljana skupina: sve dobne skupine
Ciljani broj volontera:24 (do sad se prijavilo 12 volontera)
Datum početka: 11.12.2014
Datum završetka:31.12.2014
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: između 11 i 19 sati u smjena po 4 sata
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Saša Brkić Kristensen (sasab981@yahoo.co.uk) i Sanja Pušonjić (sanja.pusonjic@galerijaklovic.hr)
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekujemo uspješnu izložbu s velikim odazivom javnosti, kako osoba iz struke (učenika strukovnih škola, studenata, umjetnika i dizajnera), tako i ostalog građanstva.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će moći uspostaviti nove kontakte, pobliže se upoznati sa suvremenim španjolskim produkt dizajnom te na taj način produbiti svoja saznanja o suvremenoj umjetničkoj sceni.
Komentar organizatora: Sve obaveze volontera i raspored unutar smjena su prema dogovoru. Pomoć volontera potrebna je do 25.01.2015.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.