Gdje sam?

Priprema projekata i podrška ESF korisnicima

U sklopu projekta "Priprema projekata i podrška ESF korisnicima" organiziramo pripremne radionice za potencijalne prijavitelje na otvoreni poziv 2.1.10 "Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju" u periodu od 8.12.2014.-09.01.2015. Planiramo održati 10 dvodnevnih radionica u 5 gradova (Zagreb, Čakovec, Rijeka, Split, Osijek). Volonteri bi na radionicama radili registraciju sudionika i bili na raspolaganju trenerima kao pomoć u dijeljenju i skupljanju materijala te po potrebi pomagali trenerima i u drugim zadacima (npr. komunikacija s s osobljem hotela/prostora gdje se radionica odvija). Radionice su dvodnevne i traju od 9-16 te bi volonteri svakako mogli sudjelovati na njima. Prije početka rada tj. ovaj tjedan željeli bismo se sastati s volonterima. U slučaju drugih gradova, pokušali bismo dogovoriti razgovor putem Skypea ako je moguće.Više informacija o radionicama moguće je pornaći na www.esfcroatia.eu. Osvježenje i snack obrok pokriveni. Putni troškovi nisu pokriveni.

Organizator: EU projekt: Priprema projekata i podrška ESF korisnicima
Datum početka: 08.12.2014.
Lokacija: Zagreb, Zagreb, Čakovec, Osijek, Rijeka, Split

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): EU projekt: Priprema projekata i podrška ESF korisnicima
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb, Čakovec, Osijek, Rijeka, Split
Ciljana skupina: Prijavitelji na otvoreni poziv 2.1.10 Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada za osobe u nepovoljnom položaju
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 08.12.2014
Datum završetka:31.12.2014
Broj sati: 32
Učestalost: tjedno
Od - do: 8:00-17:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Martina Cvek
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: /
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Smanjen teret trenera za vrijeme radionica vezano uz organizacijske aspekte. Brži registracija sudionika i brži i učinkovitiji rad polaznika radionica.
Očekivani rezultati za volontere: Upoznavanje s tematikom Europskog socijalnog fonda i otvorenim pozivima objavljenima u sklopu Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala. Stjecanje znanja o pisanju projekata.
Komentar organizatora: Pomoć volontera biti će nam potrebna do 09.01.2015.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.