Gdje sam?

Eko Pult

 

Bavimo se organizacijom nabave eko povrca. Dva puta tjedno organiziramo mali sajam na kojem dolaze razni proizvođaci ekoloskog voca i povrca. Cilj je poticaj sve veci broj građana na odluku da kupuju ekološko, jer je osnova dobrog zdravlja zdrava prehrana. Prilikom same kupnje građani imaju prilike saznati sve o namirnicama, gdje i kako su uzgojene  te stvoriti povjerenje u proizvođača. Također mogu saznati i razne recepte i zašto je što dobro. Mogu upoznati one koji jedu samo sirvo, i one koji su vegeterijanci, i upoznati se sa raznim nacinima prehrane te izmjenjivati iskustva i educirati se u svrhu poboljšavanja njihove kvalitete zivota. U svrhu odrzanja trebamo volontere koji ce pripomoci u organizaciji sjama, a to ukljucuje administrativne poslove, kontaktiranje proizvodjaca starih i novih, organiziranje sajmova za Uskrs i Bozic, pomoc u osmisljavanju prostora gdje se plac organizira, pripomoc samim proizvodjacima, te pomoc u organiziranju prostora prije i nakon placa.

Organizator: UDRUGA VESTIGIUM
Datum početka: 10.02.2015.
Lokacija: Vrbani 17, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): UDRUGA VESTIGIUM
Lokacija projekta:Vrbani 17, Zagreb
Ciljana skupina: Svi uzrasti
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 8 volontera)
Datum početka: 10.02.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 3
Učestalost: tjedno
Od - do: 16:30h- 19:30h
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Financije i računovodstvo

Pomoc u administraciji i odrzavanju 1-2x tjedno Eko Pult-a
Kontakt osoba: Irena Popek
Web stranica: http://udrugavestigium.wix.com/vestigium
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Ocekujemo zadovoljne korisnike, koji ce se vracati zbog pozitivnog iskustva sa EKO proizvodjacima te da ce zdrava prehrana postati nacin zivljenja a ne krtkotrajni trend.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri imaju prilke biti u kontaktu sa proizvodjacima EKO hrane, saznati mnogo o uzgoju te o pripremi hrane. Upoznati ljude koji zive u skaladu sa prirodom. Nauciti kako organizirati EKO plac, te koja je administracija za sve to potrebna.
Komentar organizatora: Volonteri se mogu javljati tokom cijele godine. Eko Pult se odrzava 2x tjedno. Prvi je srijedom predvecer, a drugi subotom ujutro.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.