Gdje sam?

CVJETNJAK VRBANA 11.4.2015.

 CVJETNJAK VRBANA sa dolaskom proljeća, sadimo cvijeće i bojamo betonske i drvene površine na našem trgiću, uz plac na otvorenom, performanse i radionice... Ova građanska akcija provodi se zahvaljujući financijskoj podršci Regionalne zaklade za lokalni razvoj ''Zamah'' u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Organizator: UDRUGA VESTIGIUM
Datum početka: 11.04.2015.
Lokacija: Vrbani 17, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): UDRUGA VESTIGIUM
Lokacija projekta:Vrbani 17, Zagreb
Ciljana skupina: Sve dobne skupine
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 11.04.2015
Datum završetka:11.04.2015
Broj sati: 5
Učestalost: godišnje
Od - do: 10-14h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Irena Popek
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Mislimo da je ovo bitno za zajednicu jer zajednickim radom na istom projektu ljudi se medjusobno zblizavaju sto je bitno za zadovoljstvo svakog pojedinca.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Zelimo urediti zelene povrsine kako bi bile mjesta gdje bi se susjedi sa dolaskom toplijih dana okupljali i povezivali.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri imaju prilike nauciti kako organiziramo ovakve dogadjaje,upoznati se sa organizacijom eko - placa, pomoci prilikom radionica za najmanje, te se povezati sa ljudima slicnih interesa i stavova, upoznati se sa radom nase udruge.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.