Gdje sam?

PLATFORMA HR/TASK 2015

Platforma HR potvrdila je značaj, uspješnost, izvrsnost i sveobuhvatnost koja hrvatskim plesnim umjetnicima otvara mnoge puteve, ideje i uvid u događanja na suvremenoj plesnoj sceni u Europi, postala je nezaobilazno mjesto susreta najboljih hrvatskih i međunarodnih plesača i koreografa. Pod okriljem Platforme mladih koreografa svoje prvijence izveli su autori koji danas utjelovljuju pojam hrvatskog plesa, a upravo im je Platforma pomogla u afirmaciji i  omogućila proboj na međunarodnu plesnu scenu. Značajno mjesto zauzima u našoj Regiji , prepoznata od strane umjetnika iz Slovenije, Srbije, BIH, Makedonij i Bugarske. Platforma HR postala je inspiracija, motivacija i magnet mnogim umjetnicima i ljudima različitih profesija i afiniteta.

2015.g. projekt će se održati u suradnji sa partnerima projekta TASK. Platforma HR ove će se godine usredotočiti na prezentaciju projekta TASK i osim hrvatskih mladih i već afirmiranih umjetnika, ugostit će umjetnike iz Njemačke, Slovenije, Srbije, Makedonije, Belgije i BIH.Predstavit ćemo nove KOPRODUKCIJE LLB mreže (EU projekt), predstave nastale u sklopu rezidencijalnog programa Plesnog centra Tala, rezidencije tijekom projekta sa javnim prezentacijama, radionice, izložbe ALU-a i ostali niz popratnih sadržaja. 

Organizator: Plesni centar Tala
Datum početka: 18.04.2015.
Lokacija: PC Tala, Pogon Jedinstvo, Močvara, Trg. Petra Preradovića (Cvjetni trg)r, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Plesni centar Tala
Lokacija projekta:PC Tala, Pogon Jedinstvo, Močvara, Trg. Petra Preradovića (Cvjetni trg)r, Zagreb
Ciljana skupina: mladi
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 18.04.2015
Datum završetka:29.04.2015
Broj sati: 2
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10-22
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: morena@tala.hr
Web stranica: www.tala.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Molim prijavljene volontere da se jave na mail morena@tala.hr kako bi dobili dodatne informacije.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Tijekom trajanja festivala Platforma HR, volonteri su nam od velike pomoći jer zbog velike količine sadržaja i popratnih sadržaja tijekom Platforme uvijek nam je potreban dodatan kapacitet ljudi i pomoći.
Očekivani rezultati za volontere: Tijekom rada na Platformi volonteri stjeću znanja i vještine komunikacije i organizacije festivala. Iskustvo rada sa umjetnicima i mogućnost praćenja svih predstava koje se održavaju na festivalu.
Komentar organizatora: Volonteri će obavljati poslove trganja karata na ulazu i djeljenja anketa nakon predstave. Dijeljenje naših promotivnih materijala na Cvjetnom trgu....

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.