Gdje sam?

Suradnja na kreativnim projektima i čuvanje izložbi u galeriji Pikto

               

Galerija Pikto koja se nalazi u Branimir Centru u blizini željezničkog kolodvora u centru Zagreba, započela je s radom prije nekoliko mjeseci i u tom razdoblju ostvarila brojne suradnje, ugostila nekoliko samostalnih i grupnih izložbi te organizirala druženja, radionice  i prezentacije. Predstavljamo suvremenu umjetničku scenu s naglaskom na mlade neafirmirane autore. Željeli bismo sve zainteresirane pozvati na suradnju i uživanje u događanjima u našoj organizaciji. Volonteri se mogu uključiti u sve segmente rada galerije od postavljanja izložbi, čuvanja prostora, pisanja projekata, upoznavanja s umjetnicima, organiziranja događanja i rada na društvenim mrežama.

Organizator: Pikto
Datum početka: 06.04.2015.
Lokacija: Branimirova 29(Branimir Centar), 10 000 Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Pikto
Lokacija projekta:Branimirova 29(Branimir Centar), 10 000 Zagreb
Ciljana skupina: umjetnici, povjesničari umjetnosti, kulturni djelatnici, studenti, grafički i web dizajneri
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 06.04.2015
Datum završetka:17.12.2015
Broj sati: 15
Učestalost: tjedno
Od - do: 12-15 ili 18-21
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Prikupljanje sredstava
Pravni poslovi
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Nela Simić
Web stranica: www.pikto.co
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Galerija Pikto počela je s djelovanjem prije nekoliko mjeseci te se do sad predstavila publici i umjetnicima s nekoliko samostalnih i grubnih izložbi, neformalnih druženja i kulturnih suradnji. Fokusirani smo na mlade neafirmirane autore i domaću kreativnu scenu koja je vrlo jaka i potreban joj je prostor za izlaganje. Umjetnost u prostoru i prostor u umjetnosti teme su koje nam se nameću već samim odabirom umjetničkog prostora unutar trgovačkog centra gdje se postavlja pitanje je li umjetnost bunt, nagrizanje kapitalizma iznutra ili razumijevanje i suživot u kriznim vremenima kada je najvažnije podržati umjetnike i umjetnost.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri imaju priliku sudjelovati u organizaciji i kreativnom radu galerije koja se tek predstavlja javnosti i otvara prema publici i umjetnicima,sudjelovati u svim segmentima projekta od upoznavanja s umjetnicima, postavljanja izložbi, pisanja projekata, odnosa s medijima te organizaciji prezentacija, radionica i događanja. Volonteri imaju priliku postati dio radnog tima galerije Pikto.
Komentar organizatora: Galerija je otvorena od ponedjeljka do petka od 12-21 i subotom od 14-21. Volonteri imaju na raspolaganju, internet, mogu pozivati prijatelje na druženje i ponijeti sve potrebne stvari te hranu i piće sa sobom.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.