Gdje sam?

Animafest 2015.

 Animafest Zagreb jedan je od vodećih svjetskih animiranofilmskih manifestacija i jedini festival u Hrvatskoj sa statusom A festivala. Više od 80% programa prikazuje se premijerno, a kroz svoje natjecateljske programe, prezentacije, retrospektive, izložbe, predavanja, pitching forume, radionice i sve ostale popratne sadržaje, postojano utječe na promociju umjetnosti animacije kako u svom gradu, tako i u cijelom svijetu.

Ovo je festival na kojem će sve generacije naći nešto što ih interesira, pa će tako program za djecu i mlade donijeti stručno odabrane filmove za najmlađe i njihove roditelje, srednjoškolci će steći prve uvide u eksperimentalne i avangardne tendencije, a sve to zabavljajući se uz koncerte i ostale popratne događaje, dok se iskusni poznavatelji animacije mogu predati cijelokupnom programu i svemu što ih zanima. 

Kao i svake godine, Animafest otvara vrata volonterima u svim sektorima festivala; Press, Hospitality, Shop, Info point, kino projekcije, izložbe itd., te  zato pozivamo sve koji žele naučiti nešto više o organizaciji ovakvog velikog festivala i aktivno sudjelovati u njegovom uspjehu, da se prijave za volonterske poslove, bez kojih se festival jednostavno ne bi mogao održati!

Volonterski će poslovi početi već krajem petog mjeseca, zato požurite, Animafest treba vašu dobru volju i znanje i obećava da će vam pružiti izvrsnu zabavu uz poneko stečeno novo znanje!

Organizator: Animafest
Datum početka: 09.06.2015.
Lokacija: Kino Europa, kino Tuškanac, Cineplexx Centar Kaptol, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Animafest
Lokacija projekta:Kino Europa, kino Tuškanac, Cineplexx Centar Kaptol, Zagreb
Ciljana skupina: Svi zainteresirani za film, animaciju i kulturna događanja
Ciljani broj volontera:60 (do sad se prijavilo 61 volontera)
Datum početka: 09.06.2015
Datum završetka:14.06.2015
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: cijelodnevni program
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Dobra volja.
Posebni zahtjevi: Točnost
Kontakt osoba: Ana Domaš
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uspješan i posjećen festivalski program.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će imati prililku sudjelovati u svim sektorima festivala te će tim putem imati prilike steći nova znanja i iskustva.
Komentar organizatora: Svi volonteri dobit će akreditacije s kojima će besplatno moći u slobodno vrijeme posjetiti sve projekcije i programe.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.