Gdje sam?

Međunarodni Festival stripa

Festival stripa je međunarodno priznati festival koji se ove godine održava po 18. puta u Zagrebu. Gosti će nam biti neki od najpoznatijih strip crtača i pisaca koji će sudjelovati na okrugli stolovima o devetoj umjetnosti i družiti se sa posjetiteljima dijeleći autograme.

Posjetitelji će moći pogledati nekoliko originalnih izložbi, kupiti originale, "postati" najdraži strip junaci na našim radionicama filmske i kazališne šminke, uživati u piću i ići, koncertu na dan otvorenja, nekoliko dokumentarnih filmova i ostaviti svoje male super junake u našim vrtićima i radionicama za klince i klinceze.

Tu vi stupane na scenu :) Ove će godine festival obogatiti svoj sadržaj s dječjim radionicama i dnevnim vrtićem. Radionice će se odvijati unutar dnevnog vrtića koji će trajati puna tri dana festivala.

Naši ciljani volonteri su babysitteri, učitelji, vrtićki zaposlenici i svi koji vole provoditi vrijeme s djecom u zabavnom okruženju poput svijeta stripa!

Svi volonteri proći će kratku obuku, a za vrijeme trajanja festivala brinut ćemo se da je naš volonter uvijek sit i nikad žedan :)

Osim toga, nakon odrađenog cijelog projekta, svi volonteri dobivaju pismo preporuke i mnogobrojne poklone :) Tako da ako ste ljubitelj djece i ljubitelj stripa u isto vrijeme, možete računati kako ćete izaći s punim vrećicama vragolastih stvari :)

Organizator: Crtani romani šou
Datum početka: 22.04.2015.
Lokacija: Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Crtani romani šou
Lokacija projekta:Trg žrtava fašizma 16, Zagreb
Ciljana skupina: Ljubitelji devete umjetnosti svih oblika i vrsta :)
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 16 volontera)
Datum početka: 22.04.2015
Datum završetka:17.05.2015
Broj sati: 10
Učestalost: tjedno
Od - do: 5-8
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Podučavanje

rad s djecom
Posebni zahtjevi: iskustvo u radu s djecom
Kontakt osoba: Anamaria Ružak
Web stranica: http://www.crs-festival.com/index.html
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volonteri trebaju imati prethodnog iskustva u radu s djecom; to iskustvo se moglo steći kroz brigu oko mlađeg brata ili sestre, šire familije, privatnog babysitting.a pa do profesionalaca tipa vrtića, škola i sl.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Naši posjetitelji moći će uživati u festivalu koji obiluje i kvalitetnim ljudima i kvalitetnim sadržajem, zabaviti se i naučiti nešto više o samom stripu :) a mi ćemo, naravno, naučiti i od samih posjetitelja i volontera, te nadamo se, organizirati nešto u čemu ćemo svi uživati :)
Očekivani rezultati za volontere: Svaki naš volonter ima priliku upoznati se s devetom umjetnošću i njezinim glavnim predstavnicima u pozitivnom, zabavnom i simulativnom okruženju. Također, svaki volonter dobiva pismo preporuke koje mladom profesionalcu može puno pomoći u traženju svog idealnog posla u svijetu vrtića, osnovnih škola ili privatnog babysitting.a
Komentar organizatora: Veselimo se zajedničkoj suradnji :)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.