Gdje sam?

Kao prvo - Zagonetno drvo. Interaktivna izložba dječjih igračaka

Galerija Klovićevi dvori je povodom Međunarodnog dana muzeja, 18. svibnja, priredila interaktivnu izložbu dječjih igračaka Kao prvo – zagonetno drvo, Matije Bobeka, odgajatelja predškolske djece koji je svoje profesionalno zvanje usmjerio i vezao za svoj životni hobi, izradu drvenih igračaka. On stvara u prirodnom materijalu, drvu, želeći na taj način kod djece usaditi osjećaj za očuvanjem prirode. Tu se može naći mnoštvo raznih dizalica, autića, bagera, njihaljki, raznih životinjica, zujalica, brojalica i dr., a svako dijete svojom kreativnošću i inventivnošću može te igračke mijenjati, odnosno rekonstruirati.
Izložba je namijenjena djeci predškolske dobi i učenicima nižih razreda osnovne škole. Sastoji se od tri dijela: izložbeni dio, istraživaonica i radionica izrade dječjih igračaka. Voditelj radionica je autor igračaka Matija Bobek, a traje od 20.4. – 18.5. 2015.
Potrebni su nam volonteri za čuvanje izložbe i igranje s djecom, odnosno slaganje igračaka namijenjenih djeci nižih razreda osnovne škole i djeci vrtićke dobi.

Organizator: Javna ustanova Galerija Klovićevi dvori
Datum početka: 25.04.2015.
Lokacija: Jezuitski trg 4, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Javna ustanova Galerija Klovićevi dvori
Lokacija projekta:Jezuitski trg 4, Zagreb
Ciljana skupina: djeca vrtićke i osnovnoškolske dobi
Ciljani broj volontera:7 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 25.04.2015
Datum završetka:18.05.2015
Broj sati: 2
Učestalost: svakodnevno, tjedno
Od - do: od 11 do 15h ili od 15 do 19h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Saša Brkić Kristensen (sasab981@yahoo.co.uk)
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Interaktivna izložba namijenjena najmlađoj publici kao primarnom korisniku projekta. Uvođenje djece u svijet muzeja na zabavan i interaktivan način, gdje su eksponati dostupni za diranje i igranje.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje iskustava i dodatnih vještina u radu s djecom, od vrtićke do osnovnoškolske dobi. Interaktivan rad koji uključuje i čuvanje izložbe i animaciju, odnosno igranje s najmlađim posjetiteljima.
Komentar organizatora: -

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.