Gdje sam?

Sajam PRAVO DOBA

 

Zagrebački velesajam u partnerstvu s Gradom Zagrebom i Zakladom Zajednički put organizira Sajam PRAVO DOBA, sajam za starije i sve ostale, koji će se održati od 21. do 23. svibnja 2015na Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb. Sajam je prvenstveno namijenjen osobama starije životne dobi, ali i svim drugim generacijama, koje prepozvaju kako je svako životno doba zapravo pravo doba za promišljanje o životnim prilagodbama koje nam budućnost donosi. Osnovna ideja sajma je okupljanje različitih dionika, izlagača i stručnjaka koji će široj javnosti ponuditi odgovore na pitanja poput: Kako se kvalitetno pripremiti za aktivno starenje? Što tržište i društvo, ali i drugi društveno odgovorni subjekti mogu ponuditi građanima u svladavanju svakodnevnih životnih prepreka na koje nailaze oni osobno ili netko od članova njihove obitelji ili prijatelja?

Organizator: Zaklada Zajednički put
Datum početka: 21.05.2015.
Lokacija: Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Zaklada Zajednički put
Lokacija projekta:Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb
Ciljana skupina: Osobe starije životne dobi
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 21.05.2015
Datum završetka:23.05.2015
Broj sati: 6
Učestalost: godišnje
Od - do: 12:00 - 18:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Marina Zeman Jazvić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Promocija aktivnog starenja, unapređenje usluga i sadržaja za umirovljenike.
Očekivani rezultati za volontere: Vještine rada sa starijim osobama, nova znanja o procesu starenja pojedinaca, ali i društva u cjelini.
Komentar organizatora: Volonteri bi bili raspoređeni tako da jedan volonter bude na događanju samo jedan dan, ne očekuje se angažman sva tri dana trajanja festivala.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.