Gdje sam?

POMOĆ NA POLJU KOD ZDENKE

 Bok svim ljubiteljima zemljanih radova i onima koji će to postati!

Udruga VESTIGIUM organizira u periodu od 3 mjeseca (5-8 mj.) zemljane radove na eko imanju kod Zdenke Dodig u Gradićima, Velika Gorica. Stoga pozivamo sve zainteresirane volontere da nas se pridruže. Akcije ce se provoditi vikendima, ali svi zainteresirani su dobrodosli i u tjednu. Ako je vani suncano onda cemo saditi kupusnjace, mrkve, celere, persine, a u slucaju kise sadi se u staklenicima. Osim sadnje, potrebno je jos i zalijevati i prati, brinuti o kokicama i patkama ;) . Posao nije tezak i radi se u dobrom drustvu a na kraju se svi odmorimo uz okrijepu koju nam Zdenka pripremi.

Organizator: UDRUGA VESTIGIUM
Datum početka: 18.05.2015.
Lokacija: Slavonska 23, Velika Gorica

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): UDRUGA VESTIGIUM
Lokacija projekta:Slavonska 23, Velika Gorica
Ciljana skupina: Sve
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 18.05.2015
Datum završetka:16.08.2015
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: 9-19
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Irena Borovina, Irena Popek
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Okrijepa je osigurana, te u slucaju kise treba imati cizme. Direktan kontakt od Zdenke Dodig je: zdenka.dodig@gmail.com ili 0911679318.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Obradjena zemlja koja ce uroditi plodovima u kojima cemo svi uzivati. Druzenje i ucenje o ekoloskom uzgoju.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri imaju prilike puno nauciti od Zdenke o ekoloskom uzgoju i sve vezano za uzgoj voca i povrca i zdravog zivota kojeg i sama zivi.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.