Gdje sam?

18. Motovun Film Festival

Motovun Film Festival želi biti festival s dušom.

Zato smo prije svega posvećeni filmovima nastalim u malim kinematografijama i nezavisnim produkcijama, filmovima koji su se nametnuli inovativnošću, idejom i snagom svojih priča. Filmovima koji se, u neravnopravnim tržišnim utakmicama, sve teže probijaju do kino-dvorana i običnih gledatelja. 

Gotovo pedeset volontera svake godine pomaže kako bismo prikazali oko devedeset filmova u pet najtoplijih dana srpnja. Trebamo entuzijazam i energiju, volontere koji imaju strast, fleksibilnost i pouzdanost. I možda dozu ili dvije pozitivnog ludila i adrenalina. Svakako, prava vrijednost volontiranja na Motovun Film Festivalu su iskustva koja stječete. Pa, ako ste se već sada prepoznali, pridružite nam se i prijavite se. Ako ste spremni doći do Motovuna, stariji ste od 18 godina i voljni ste volonitrati, ispunite prijavnicu! Natječaj je otvoren do 19. lipnja, a o statusu svoje prijave bit ćete obaviješteni najkasnije 28. lipnja.

Molimo sve zainteresirane da pročitaju Često postavljana pitanja za volontere te uz prijavu na dnu stranice, ispune prijavnicu koja se nalazi na našoj službenoj web stranici https://www.motovunfilmfestival.com/

Nek` ti moto bude Motovun! 

Organizator: Motovun Film Festival
Datum početka: 25.07.2015.
Lokacija: Trg Andrea Antico, Motovun

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Motovun Film Festival
Lokacija projekta:Trg Andrea Antico, Motovun
Ciljana skupina: Svi ljubitelji filma, kina pod zvijezdama, ljetnih festivala i dobre zabave u srcu Istre, na najpoznatijem brdu filmova.
Ciljani broj volontera:50 (do sad se prijavilo 21 volontera)
Datum početka: 25.07.2015
Datum završetka:29.07.2015
Broj sati: 40
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 9 - 24
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Drugo
Kontakt osoba: Dunja Bovan / volonter@motovunfilmfestival.com
Web stranica: www.motovunfilmfestival.com
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Iz godine u godinu Motovun Film Festival raste, kako svojim programom i kvalitetom, tako i brojem posjetitelja koji svake godine pohode brdo filmova. Očekujemo 5 dana i noći izvrsnih filmova u 4 kina, popraćeno glazbenim programom i zabavom za sve posjetitelje.
Očekivani rezultati za volontere: Naši volonteri se vraćaju iz godine u godinu, i to jednako oni iz Istre i Osijeka, Dubrovnika, Splita i Zagreba, kao i oni s drugih strana svijeta. Iskustvo u kojem zavire iza kulisa organizacije jednog etabliranog filmskog festivala im uvelike koristi u razumijevanju organizacije manifestacija, učenju novih znanja i vještina, upoznavanje osoba iz raznih djelokruga i korištenje svih tih elemenata u budućem radu. Gotovo cijela organizacijska ekipa Motovun Film Festivala je počela svoju MFF karijeru kao volonter da bi kroz godine napredovala do pozicija u različitim sektorima festivala. MFF posebno prati svoje volontere i njihov rad i zalaganje, te slobodna radna mjesta u festivalskom kolektivu redovito popunjava najistaknutijim volonterima.
Komentar organizatora: MFF volonterima osigurava smještaj, majicu, festivalsku akreditaciju i 3 obroka dnevno.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.