Gdje sam?

Live Out Loud/Nanbudo kao zdrav način života: projekt zdravstveno usmjerene tjelovježbe - snimatelj

Program LOL / Nanbudo kao zdrav način života , program je zdravstveno usmjerene tjelovježbe za cijelu obitelj (5  - 95 god) temeljen na terapijskim vježbama nanbudoa koji se provodi tijekom školske godine kroz radionice koje se održavaju vikendom. Cilj programa je buđenje/oslobađanje protoka životne energije, prevencija oboljenja od modernih bolesti (kronična oboljenja, maligna i dr.), prevencija razvoja komplikacija kod oboljelih osoba, promicanje umjerene tjelovježbe i zdrave prehrane.

Projekt će početi u rujnu s početkom nove školske godine i provodit će se vikendima u dvorani Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek. Organiziramo ga u suradnji s Hrvatskim nanbudo savezom. Planirano je 9 radionica, uvodna radionica i 8 radionica u trajanju po 3 sata plus polusatna pauza za okrjepu.

Trebamo i tražimo volontera za:

- snimanje vježbi i obradu, pripremu video materijala, pokaznih vježbi za polaznike

Tražimo predanu i kreativnu osobu koja posjeduje* profesionalni fotoaparat/kameru te opremu za snimanje zvuka (*mi smo u međuvremenu nabavili kvalitetnu kameru pa posjedovanje opreme nije nužno), koja ima iskustva u snimanju i obradi video snimki. Volonter će trebati biti prisutan na svakoj radionici (prva je održana 19.9., sljedeće: 10.10., 24.10., 31.10,
7.11., 14.11., 21.11. i 5.12) i snimati vježbe/tehnike sa zvukom te ih u što kraćem vremenu obraditi i loadati na You Tube kanal udruge (ili sl.). Video materijali trebaju biti snimljeni/obrađeni na način da polaznicima služe kao pokazne vježbe, da im omogućavaju ponavljanje vježbi s radionica, usavršavanje i najvažnije motiviraju na svakodnevnu tjelovježbu. Trebaju "komunicirati" s polaznikom preko ekrana i na jasan način ga voditi kroz vježbu. Snimke, odnosno videa bi trebala biti poluprofesionalna do profesionalna.

Molimo ozbiljne, odgovorne, zainteresirane osobe da nam se jave na mail. Prije početka suradnje trebat ćemo kratku probnu snimku bilo koje osobe u pokretu na osnovu koje ćemo dalje dogovarati. 

Veselimo se suradnji!

Organizator: Udruga za skrb djece s posebnim zdravstvenim potrebama 3L
Datum početka: 19.09.2015.
Lokacija: Kušlanova 59a, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za skrb djece s posebnim zdravstvenim potrebama 3L
Lokacija projekta:Kušlanova 59a, Zagreb
Ciljana skupina: obitelj
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 19.09.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 40
Učestalost: godišnje
Od - do: 10:45 do 14:45
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Podučavanje
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Sport
Drugo

prema opisu projekta - pozicije
Posebni zahtjevi: Podržavati misiju i ciljeve 3L i projekta, sklonost zdravom načinu života, odgovornost, proaktivnost
Kontakt osoba: Zrinka Babić
Web stranica: www.udruga3L.wordpress.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Projekt počinjemo s početkom školske godine pa molimo zainteresirane osobe da se jave što prije, molimo samo ozbiljne prijave i osobe koje će preuzeti odgovornost i izvršiti preuzete obveze u cijelosti. Postoji mogućnost organizirane okrjepe sirovom hranom ovisno o broju polaznika, odnosno prikupljenih kotizacija zainteresiranih polaznika.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Provođenje radionica po planu i programu, motiviranje polaznika za svakodnevnu tjelovježbu, omogućavanje polaznicima učenje tijelom, promocija zdravlja
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo volontiranja, iskustvo i pozitivni rezultati rada, druženje, sudjelovanje na radionicama po želji u "slobodno" vrijeme, mogućnost suradnje i u nastavku programa 2016. godine i nadalje, učenje o zdravim životnim navikama i vještinama
Komentar organizatora: Hvala! Veselimo se suradnji!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.