Gdje sam?

Live Out Loud/Nanbudo kao zdrav način života: projekt zdravstveno usmjerene tjelovježbe – dječji pomoćnik

Program LOL / Nanbudo kao zdrav način života , program je zdravstveno usmjerene tjelovježbe za cijelu obitelj (5 - 95 god) temeljen na terapijskim vježbama nanbudoa koji se provodi tijekom školske godine kroz radionice koje se održavaju vikendom. Cilj programa je buđenje/oslobađanje protoka životne energije, prevencija oboljenja od modernih bolesti (kronična oboljenja, maligna i dr.), prevencija razvoja komplikacija kod oboljelih osoba, promicanje umjerene tjelovježbe i zdrave prehrane.


Projekt će početi u rujnu s početkom nove školske godine i provodit će se vikendima u dvorani Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek. Organiziramo ga u suradnji s Hrvatskim nanbudo savezom. Planirano je 9 radionica, uvodna radionica i 8 radionica u trajanju po 3 sata plus polusatna pauza za okrjepu.

Trebamo i tražimo volontera za:
- pomoć roditeljima oko manje djece

Trebamo voljnu, pozitivnu, aktivnu, kreativnu i komunikativnu osobu koja će po potrebi pomoći manjoj djeci, odnosno roditeljima oko djece: aktivno reagirati na potrebu, ponuditi pomoć, za vrijeme radionica po potrebi odvesti dijete do wc-a, pomoći oko oblačenja za vrijeme radionice, zabaviti dijete sa strane ako mu padne koncentracija i zanimanje za vježbe, pomoći djetetu ovisno o njegovoj zdravstvenoj potrebi (npr. pomoći djetetu izmjeriti razinu šećera u krvi) i dr. kako bi olakšali roditeljima praćenje radionica - prema mogućnostima i potrebi


Tražimo ozbiljnu i odgovornu osobu koja će prisustvovati na svim radionicama (uskoro ćemo imati datume radionica) te pomagati po potrebi.

U slučaju povećanja potrebe za pomoći u odnosu na predviđenu (mali broj male djece, pomoć samo iznimno) trebat ćemo više volontera, odnosno u tom slučaju postoji mogućnot rada u timu.

Veselimo se suradnji!

Organizator: Udruga za skrb djece s posebnim zdravstvenim potrebama 3L
Datum početka: 19.09.2015.
Lokacija: Kušlanova 59a, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za skrb djece s posebnim zdravstvenim potrebama 3L
Lokacija projekta:Kušlanova 59a, Zagreb
Ciljana skupina: obitelj
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 19.09.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 40
Učestalost: mjesečno, godišnje
Od - do: 10:45 do 14:45
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Podučavanje
Briga i njega osoba
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Sport
Drugo

prema opisu projekta - pozicije
Posebni zahtjevi: Podržavati misiju i ciljeve 3L i projekta, sklonost zdravom načinu života, odgovornost, proaktivnost
Kontakt osoba: Zrinka Babić
Web stranica: www.udruga3L.wordpress.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Projekt počinjemo s početkom školske godine pa molimo zainteresirane osobe da se jave što prije, molimo samo ozbiljne prijave i osobe koje će preuzeti odgovornost i izvršiti preuzete obveze u cijelosti. Postoji mogućnost organizirane okrjepe sirovom hranom ovisno o broju polaznika, odnosno prikupljenih kotizacija zainteresiranih polaznika.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Provođenje radionica po planu i programu, motiviranje polaznika za svakodnevnu tjelovježbu, omogućavanje polaznicima učenje tijelom, promocija zdravlja, zadovoljstvo polaznika i drugih dionika programa
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo volontiranja, iskustvo i pozitivni rezultati rada, druženje, sudjelovanje na radionicama po želji u "slobodno" vrijeme, mogućnost suradnje i u nastavku programa 2016. godine i nadalje, učenje o zdravim životnim navikama i vještinama, iskustvo rada s djecom, odnosno obiteljima
Komentar organizatora: Hvala! Veselimo se suradnji!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.