Gdje sam?

Predstavljanje SEE SEP modela

U petak i subotu 16. i 17.10.2015. održat će se službeno predstavljanje SEE SEP(South East Europe Sustainable Energy Policy) modela koji građanima i donosiocima odluka omogućava da na jednostavan, zanimljiv i zabavan način jasno vide relevantan utjecaj sadašnjih i potencijalnih energetskih politika na razvoj i kvalitetu života u državama jugoistočne Europe do 2050. godine. Model je finalni proizvod EU regionalnog projekta o kojem više možete pročitati na: https://seechangenetwork.org/see-sep-energy-model/

Svečano predstavljanje održat će se u organizaciji Društva za oblikovanje održivog razvoja (DOOR, www.door.hr), Foruma za slobodu odgoja (FSO, www.fso.hr) i Francuskog veleposlanstva u Zagrebu (https://www.ambafrance-hr.org/-Hrvatski-) u prostorima Medijateke Francuskog instituta u Preradovićevoj 5, u samom centru Zagreba.

Izuzetno nam je veselje i zadovoljstvo predstaviti građanima ovaj inovativan interaktivan alat za promišljanje o osobnom utjecaju na klimatske promjene i to uoči održavanja Konferencije Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama (COP21) koja će se održati u prosincu ove godine u Parizu.

Kako bi ovo događanje bilo uspješno, potrebna nam je mala pomoć volontera, pa molimo sve zainteresirane da se prijave najkasnije do ponedjeljka, 5.10.2015.!

Angažman volontera:

16.10.2015.
Događanje: Svečano predstavljanje modela - prisutni predstavnici organizacije, Francuskog veleposlanstva u Zagrebu, relevantnih ministarstava itd. 

Vrijeme: 16 - 20h
Aktivnosti: slaganje stolaca, dodavanje mikrofona aktivnoj publici i sl.

17.10.2015.
Događanje: Predstavljanje SEE SEP modela građanima, predstavljanje električnog automobila i električnih bicikala kao sredstava niskougljičnog razvoja..
Vrijeme: 9:30 - 14h
​Aktivnosti: promidžba događanja, dijeljenje letaka, čuvanje električnih vozila na Cvjetnom trgu i sl.

​Unaprijed puno hvala​!

Vaš

DOOR

Organizator: Društvo za oblikovanje održivog razvoja
Datum početka: 16.10.2015.
Lokacija: Preradovićeva 5, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Društvo za oblikovanje održivog razvoja
Lokacija projekta:Preradovićeva 5, Zagreb
Ciljana skupina: Građanstvo
Ciljani broj volontera:7 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 16.10.2015
Datum završetka:17.10.2015
Broj sati: 9
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 16 - 18 i 9:30 - 14
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Jelena Radošević
Web stranica: http://seechangenetwork.org/see-sep-energy-model/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Poželjno je da se volonter/ka služi i engleskim jezikom.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uspješno provedeno predstavljanje SEE SEP modela, osvješćivanje građana o utjecaju energetskog sektora, gospodarstva i pojedinaca na klimatske promjene te poticanje građana na angažman u zagovaranju kvalitetnih i održivih energetskih politika.
Očekivani rezultati za volontere: Saznanja o utjecaju energetskog sektora, gospodarstva i pojedinaca na klimatske promjene, poticanje na angažman u zagovaranju kvalitetnih i održivih energetskih politika, prilika za dobivanjem informacija o detaljima samog projekta i električnim vozilima, jačanje komunikacijskih vještina i dr.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.