Gdje sam?

Senior centar Zaklade Zajednički put

Senior centar je  mjesto okupljanja u kojem ljudi starije životne dobi kroz različite radionice zadovoljavaju svoje socijalne,fizičke, emocionalne i intelektualne potrebe. Sve aktivnosti u Senior centru su besplatne!

Senior centar svojim djelovanjem nastoji ukazati na važnost promjene kuta gledišta iz kojeg se na starije osobe gleda kao na pasivne članove zajednice te razbija predrasudu o starijim osobama kao teretu društva, aktivirajući njihova znanja i vještine čime postaju resurs i aktivni članovi zajednice.

Kako bi naši korisnici imali bolji pristup informacijama i bogatiju komunikaciju pokrenuli smo radionice osnova rada na računalu i radionicu početnog engleskog jezika te nam za vođenje istih trebaju dva voditelja. Tražimo voditelja računalne radionice koji bi jednom tjedno u trajanju od sat vremena korisnike (grupe su max.10 polaznika) upoznao sa osnovama služenja internetom. Za sve polaznike radionice imamo osigurane laptope. Radionica početnog engleskog jezika odvijala bi se isto tako tempom od jednog susreta tjedno, u vremenu koje odgovara voditelju. Za nastavu imamo osiguranu flipchart ploču.

Organizator: Zaklada Zajednički put
Datum početka: 26.10.2015.
Lokacija: Hrgovići 93a, 10 000 Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Zaklada Zajednički put
Lokacija projekta:Hrgovići 93a, 10 000 Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: osobe starije životne dobi
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 26.10.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 11
Učestalost: tjedno
Od - do: 8:00-19:00
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Marina Zeman Jazvić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Termini održavanja radionica su prema dogovoru, postoji mogućnost održavanja radionica i u popodnevnim terminima.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Kako bi naši korisnici imali bolji pristup informacijama i bogatiju komunikaciju pokrenuli smo radionice osnova rada na računalu i radionicu početnog engleskog jezika te nam za vođenje istih trebaju dva voditelja.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo u radu sa straijim osobama, znanje i iskustvo u vođenju radionica.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.