Gdje sam?

"Pomagati je lako"

„POMAGATI JE LAKO“

Caritas i Lidl proširuju izvrsnu suradnju na još jedan projekt. Naime u razdoblju od 21. listopada do 15. prosinca 2015. u 11 trgovina Lidl-a na području Zagreba kupci će na izlasku iz trgovine moći izdvojiti živežne namirnice u za to pripremljene košare. Preporučeni proizvodi su brašno, tjestenina, riža, mlijeko i higijenske potrepštine. Svi darovani proizvodi namijenjeni su pojedincima i obiteljima u potrebi o kojima skrbi Caritas. Projekt se ne provodi u sklopu sustava socijalne skrbi niti se financira od države nego je čisti izraz karitativne solidarnosti s bližnjim u nevolji. Izvori financiranja projekta su: vlastita sredstva, donacije građana i Grad Zagreb.


Volonteri su nam potrebni za podjelu letaka akcije, točno određene dane (ponedjeljak, četvrtak i subota) u jutarnjim (između 9-12h) i popodnevnim satima (samo ponedjeljkom između 15-19h) u prodavaonicama "Lidl".

Organizator: Caritas Zagrebačke nadbiskupije
Datum početka: 26.10.2015.
Lokacija: Lidlove poslovnice, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Caritas Zagrebačke nadbiskupije
Lokacija projekta:Lidlove poslovnice, Zagreb
Ciljana skupina: pojedinci i obitelji u potrebi
Ciljani broj volontera:30 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 26.10.2015
Datum završetka:15.12.2015
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Andrea Šimunović
Web stranica: http://www.lidl.hr/hr/2812.htm
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Malim angažmanom volonteri će kroz podjelu letaka potaknuti građane na konkretnu pomoć onima kojima je to doista potrebno.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Skupljene osnovne živežne namirnice za pojedince i obitelji u potrebi i time osigurana bar malo bolja svakodnevica socijalno ugroženih osoba.
Očekivani rezultati za volontere: Senzibilacija za probleme i potrebe socijalno ugroženih i često socijalno isključenih osoba.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.