Gdje sam?

Humanitarni cooking show na VINOcom međunarodnom festivalu vina i kulinarstva

„Renato – kuhari bez granica" je neprofitna , humanitarna udruga koja okuplja kuhare iz Hrvatske i inozemstva s primarnim ciljem, a to je omogućiti svoj djeci UZV srca, a ponajprije onima slabijeg imovinskog stanja, kako bi se još u ranoj fazi i na vrijeme ustanovilo postoji li urođena srčana mana. Također, cilj Udruge je potaknuti roditelje da na vrijeme reagiraju i omoguće UZV srca svojoj djeci. Svatko tko želi da njegovo dijete napravi UZV srca, može se javiti u Udrugu za pomoć, a Udruga će svojim djelovanjem omogućiti da se isti izvrši u minimalnom roku.

U sklopu VINOcom festivala, Udruga će sa svojim donatorima imati humanitarni cooking show gdje će se spravljena jela degustrirati uz donacije. Cilj nastupa Udruge na festivalu je sakupiti što veći broj priloga kako bi ostvarili svoje ciljeve. VINOcom festival je jedan od najpojsećeniji festivala u Zagrebu i održava se u hotelu Esplanade Zagreb.

Za potrebe VINOcom festivala potrebno nam je 10 volontera za pomoć oko organizacije, informiranje posjetitelja, organizacije popisa, pomoć voditeljima oko pripreme jela za gastro event (slaganje salveta/ubrusa, bešteka i sl.).

Imate priliku raditi sa vrhunskim chefovima Hrvatske, naučiti kako organizirati humanitarni event, kako funkcionira gastro događanje i pomoći nam sakupiti što više donacija.

Starost volontera: osobe od 18 - 30 godina

Svi volonteri imaju osiguran obrok.

Organizator: Humanitarna udruga Renato - kuhari bez granica
Datum početka: 26.11.2015.
Lokacija: Hotel Esplanade Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Humanitarna udruga Renato - kuhari bez granica
Lokacija projekta:Hotel Esplanade Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Kuhari, blogeri, gastro zaljubljenici, ljudi koji žele humano djelovati kroz gastronomiju
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 26.11.2015
Datum završetka:28.11.2015
Broj sati: 9
Učestalost: godišnje
Od - do: 11-20
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Prikupljanje sredstava
Posebni zahtjevi: Dresscode: crne hlače/suknja
Kontakt osoba: Ana Zlodi / Marijana Zanze
Web stranica: http://vino.com.hr/vinoCOM/?p=883
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Za poziciju hostese bilo bi poželjno da je osoba komunikativna i da govori barem jedan strani jezik. Za poziciju pomoć kuharima poželjno je snalaženje u kuhinji, ali ne i profesionalna znanja.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekuje se veliki broj dolazaka pa tako i veliki broj donacija i znatnu prodaju jela na festivalu. Sakupljenim donacijama Udruga će osigurati UZV preglede i pomoći sadašnjim štićenicima u školovanju.
Očekivani rezultati za volontere: Steći ćete znanja i vještine rada na gastro eventu, upoznati veliki broj renomiranih imena gastro scene u Hrvatskoj, stjeći iskustvo rada na velikom eventu, komunicirati sa donatorima, gostima, mogućnost networkinga u branši.
Komentar organizatora: Dođite i djelujte humanitarno sa nama. Užitak je pomagati drugima kroz rad. Upoznajte chefa Branka Ognjenovića i uživajte u najboljem festivalu u gradu!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.