Gdje sam?

Vip Snow Queen Trophy

Slalomske utrke AUDI FIS Svjetskog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ održat će se 3. (Ž) i 6. (M) siječnja 2016. na Sljemenu. Tražimo 10 volontera s razvijenim komunikacijskim vještinama i znanjem engleskog jezika. Volonteri djeluju na Krumpirištu (ondje se odvija zabavni program), a odgovorni su za davanje informacija posjetiteljima, asistiranje oko podjele hrane i pića, provedbu nagradnih igara te koordinaciju sakupljanja smeća (3. siječnja 8-13 h i 13-18 h i 6. siječnja, 13-20 h). Određen broj volontera na Mihaljevcu – polazištu autobusa na Sljeme – posjetiteljima dijeli promotivne materijale (3. siječnja 7-13 h i 6. siječnja, 11-17 h). Volonterima su 3. i 6. siječnja osigurani prijevoz od Mihaljevca do Sljemena gradskim prijevozom te hrana i piće. Svaki volonter mora biti na raspolaganju 3. i 6. siječnja 2016. Prijave su otvorene do 10.12.2015.

Organizator: Hrvatski skijaški savez
Datum početka: 03.12.2015.
Lokacija: Sljeme, polazište autobusa na Sljeme na Mihaljevcu, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski skijaški savez
Lokacija projekta:Sljeme, polazište autobusa na Sljeme na Mihaljevcu, Zagreb
Ciljana skupina: Posjetitelji utrka VSQT
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 15 volontera)
Datum početka: 03.12.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 0
Učestalost: svakodnevno
Od - do: detaljnije u opisu projekta
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Komunikacijske vještine
Posebni zahtjevi: nužna je topla odjeća i obuća, eventualne troškove prijevoza do polazišta autobusa na Sljeme (Mihaljevac, Stubičke toplice) pokriva volonter
Kontakt osoba: Ana Subašić, agencija za komunikacijski menadžment Media Val (ana@media-val.hr; 091 33 77 033)
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Prijave su otvorene do 10.12.2015.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Djelovanje volontera u okviru Vip Snow Queen Trophyja osigurat će dodatnu vrijednost za posjetitelje, omogućujući im jednostavnije snalaženje na Sljemenu i olakšavajući pristup različitim sadržajima (štandovima, nagradnim igrama…).
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri imaju priliku dobiti uvid u organizaciju jednog od najuspješnijih sportskih događaja u Hrvatskoj. Tako, ovisno o poziciji na kojoj djeluju, mogu razvijati svoje komunikacijske vještine, raditi s djecom i uživati u vrhunskom sportu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.