Gdje sam?

Rušenje Guinnessovog rekorda u najvećem online foto albumu zagrljaja

Svake godine se krajem veljače diljem svijeta obilježava međunarodni Dan rijetkih bolesti. U Hrvatskoj se prošle godine Dan obilježio kampanjom „Zagrli za rijetke bolesti" u sklopu koje su se prikupljale fotografije zagrljaja te se objavljivale web i Facebook stranici Saveza.

Na temelju uspjeha navedene kampanje odlučili smo akciju proširiti te smo se prijavili za obaranje Guinnessovog rekorda u kategoriji najvećeg online foto albuma zagrljaja (trenutni rekord 108 121 fotografija prikupljenih u 7 dana).

Radi se o međunarodnoj kampanji u koju se do sada uključilo 10 zemalja i koja će trajati od 21. do 27. veljače 2016. Tijekom tog tjedna potrebni su nam timovi volontera koji će prikupljati fotografije i pomoći nam da srušimo rekord!

Na završnom događanju u Zagrebu, 27. veljače biti će objavljeno koji tim je prikupio najviše fotografija

Više informacija o kampanji biti će dostupno na zasebnoj Facebook i web stranici (zagrlizarijetke.com) koje će uskoro biti online.

Organizator: Hrvatski savez za rijetke bolesti
Datum početka: 21.02.2016.
Lokacija: Cijela RH, Cijela RH

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski savez za rijetke bolesti
Lokacija projekta:Cijela RH, Cijela RH
Ciljana skupina: Javnost
Ciljani broj volontera:500 (do sad se prijavilo 13 volontera)
Datum početka: 21.02.2016
Datum završetka:27.02.2016
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: prema mogućnostima volontera
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Kontakt osoba: Aleksandra Karanac
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Promotivni video, web i Facebook stranica biti će online uskoro. Obavijest o tome biti će stavljena na web i Facebook stranicu Saveza.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Srušen Guinnessov rekord te senzibilizirana javnost prema oboljelima od rijetkih bolesti i članova njihovih obitelji. Senzibilizacijom okoline u kojoj se oboljeli nalaze podižemo kvalitetu njihovih života i pomažemo im da postanu ravnopravni članovi društva.
Očekivani rezultati za volontere: Vjerujemo da ćemo nakon 7 dana kampanje svi biti sretni i ponosni jer smo uspjeli u velikom poduhvatu rušenja Guinnessovog rekorda!!
Komentar organizatora: Zagrli, fotkaj, uploadaj...tri koraka do cilja :)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.