Gdje sam?

Europske sveučilišne igre Zagreb Rijeka 2016

U organizaciji Europskih sveučilišnih igara Zagreb – Rijeka 2016. (ESI 2016), više od 1.500 volontera imati će priliku doživjeti jedinstveno životno iskustvo na najvećem multisportskom natjecanju u Europi u 2016. godini.

Tijekom srpnja ove godine, volonteri mogu birati između nekoliko volonterskih timova: domaćin ekipa, akreditacijski tim, tim za protokol, tim za akademske aktivnosti, tim za kulturne i društvene aktivnosti, tim za medije, marketing i fotografiju, tim za financije i administraciju, sportski tim, tim za prijevoz, tim za medicinsku pomoć, sigurnosni tim, ured za volontere, tim za smještaj i prehranu, tim za evaluaciju, informatički tim te info point.

Kroz 20 dana druženja sa više od 5.000 sportaša iz 45 europskih zemalja, svaki od volontera će osim novih prijateljstava, stečenog iskustva i dobre zabave imati osiguranu volontersku uniformu, hranu, piće, akreditaciju za sva natjecanja i društvene aktivnosti tijekom Igara, prijevoz osiguranim autobusnim linijama na sve lokacije...

Nakon prijave preko baze VCZ-a prijavi se na eug2016.com/hr/volunteers/, postani dio ESI 2016 obitelji i ne zaboravi ono najvažnije: Srce vjeruje – um ostvaruje! . Prednost pri izboru imat će kandidati koji mogu volontirati tijekom cijelog perioda trajanja igara.

Organizator: Europske sveučilišne igre Zagreb Rijeka 2016
Datum početka: 01.07.2016.
Lokacija: Pogledati na www.eug2016.com, Rijeka i Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Europske sveučilišne igre Zagreb Rijeka 2016
Lokacija projekta:Pogledati na www.eug2016.com, Rijeka i Zagreb
Ciljana skupina: Mladi
Ciljani broj volontera:50 (do sad se prijavilo 47 volontera)
Datum početka: 01.07.2016
Datum završetka:28.07.2016
Broj sati: 0
Učestalost: svakodnevno
Od - do: Ovisno o volonterskoj poziciji, uobičajeno je 8h/dan
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Ovisno o volonterskoj poziciji
Kontakt osoba: Ivana Aničić
Web stranica: www.eug2016.com
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: /
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Udruga ESI2016 pokušati će ovim projektom podignuti standard studenata i studentskog sporta. Također, uspostavom suradnje sa raznim visokoškolskim ustanovama udruga će utjecati i na edukaciju volontera.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će primarno unaprijediti svoje organizacijske i komunikacijske vještine. Svim volonterima na kraju natjecanja izdat ćemo potvrdu o volontiranju u kojoj ćemo navesti koliko je bilo opterećenje volotnerske pozicije.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.