Gdje sam?

Ekološke i znanstvene radionice za djecu

Radovi sa radionice o evoluciji i izumrlim životinjama 

Radionice za djecu imaju edukativni karakter i vezane su uz teme zaštite okoliša i promocije prirodnih znanosti. Namijenjene su djeci od 7 -12 godina.

Održavaju se tijekom školske godine. Zbog želje da odradimo što više radionica u suradnji sa školama, želimo uključiti volonterke i volontere u pripreme i provedbu.

Zaštita okoliša treba biti u fokusu odgoja i obrazovanja odmalena, tako da tražimo osobe koje žele raditi sa djecom i sudjelovati u provedbi radionica.

Opis poslova za volontere:

- pomoć u pripremi i vođenju ekoloških i znanstvenih kreativnih radionica iz naših programa

Bilo bi idealno da volonteri imaju interes i ljubav za rad sa djecom na području zaštite okoliša i ekologije te odgoja i obrazovanja za okoliš.

Uz prijavu na dnu stranice, potrebno je životopis u Europass CV formatu, Europass Language passport i motivacijsko pismo, poslati na email vigea@email.t-com.hr do15.04. Nakon toga ćemo organizirati razgovore uživo krajem travnja.

Organizator: ViGea
Datum početka: 02.11.2016.
Lokacija: ZAGREB, ZAGREB

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): ViGea
Lokacija projekta:ZAGREB, ZAGREB
Ciljana skupina: DJECA
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 02.11.2016
Datum završetka:31.12.2016
Broj sati: 5
Učestalost: tjedno
Od - do: - KLIZNO
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Podučavanje
Kontakt osoba: Nikolina Bošnjak
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: - studenti i studentice Prirodoslovno-matematičkog fakulteta,šumarskog ili agronomskog fakulteta, te učiteljske akademije sa dobrim znanjem engleskog jezika
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: -izgradnja kapaciteta organizacije za održavanje više ekoloških i znanstvenih radionica, obuhvaćen veći broj djece
Očekivani rezultati za volontere: -organizacija i provedba radionica za djecu- volonterska knjižica/ugovor, rad sa djecom, - dodatno uključivanja u projektne aktivnosti - edukacije koje će se održavati tijekom školske godine, svijest o potrebi odgoja i obrazovanja za okoliš.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.