Gdje sam?

Od zdravlja do radnog učinka

Projekt "Od zdravlja do radnog učinka" financira Ministarstvo zdravlja i besplatan je za organizacije i za pojedince, a bavi se osvještavanjem i provođenjem aktivnosti koje doprinose očuvanju i unapređenju zdravlja i povećanju radne učinkovitosti, kao i promjenama nezdravih navika kod radno aktivnog i radno sposobnog stanovništva, poslodavaca i predstavnika lokalnih vlasti. Ovaj projekt pokriva područje health managementa u organizacijama i njime se povećava dobrobit(wellbeing) zaposlenika, a tako i organizacije.

Aktivan angažman volontera može biti 3-5 dana u tjednu u trajanju od 30 minuta do 1 sat (s prijevozom do 2 sata) u vremenu od 10-12 sati prijepodne. Lokacije između kojih će volonteri birati najbliže, jesu: Radnička, Radauševa-Ravnice, Marohnićeva-Cvjetno i Prilaz V. Brajkovića-Ravnice. 

Prednost imaju studenti Kineziološkog fakulteta, profesori kineziologije, treneri i osobe koje su se dulje vrijeme bavile sportom, a studiraju neki humanistički fakultet s pedagoškim usmjerenjem (npr. učitelji, psiholozi, pedagozi i sl.)

Volonteri će biti zaduženi za vođenje aktivne pauze (10 minuta za 4-5 grupa) - vježbanje u dječjem vrtiću za tete i djecu, na kojima će se provoditi vježbe razgibavanja, istezanja, igre i jačanja. Nakon prijave preko VCZ-a, za informativni razgovor i informacije javite nam se na 092/1710-140, Božica.

Organizator: Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Datum početka: 30.05.2016.
Lokacija: Terenski posao, Grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Lokacija projekta:Terenski posao, Grad Zagreb
Ciljana skupina: Radno aktivno stanovništvo
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 30.05.2016
Datum završetka:31.08.2016
Broj sati: 2
Učestalost: svakodnevno, tjedno
Od - do: 10-12
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Sport
Posebni zahtjevi: Potrebno je da je osoba završila ili studira na Kineziološkom fakultetu ili na Studiju za izobrazbu trenera. Ukoliko nema navedene klasifikacije osoba također može volontirati ukoliko se dugi niz godina aktivno bavila sportom.
Kontakt osoba: Ivo Aničić - ivo.anicic@ti-si-sunce.hr
Web stranica: http://www.ti-si-sunce.hr/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volonter mora biti stariji od 18 godina i obvezati se na 4 mjeseca volontiranja. S obzirom na period godišnjih odmora u 7. i 8. mjesecu unutar grupe volontera dogovorit ćemo zamjene za godišnje odmore.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonteri će uspješno provesti 2-4 aktivne pauze dnevno od 10-12 sati u periodu od 4 mjeseca. Volonteri će voditi evidenciju o odrađenim aktivnim pauzama na mjesečnoj razini.
Očekivani rezultati za volontere: Volonter će steći iskustvo u vođenju rekreativnih programa namijenjenih radno aktivnom stanovništvu i vježbanju s predškolskom djecom.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.