Gdje sam?

Sajam Pravo doba

Pomoć volontera nam je na ovom projektu potrebna u organizaciji i koordinaciji stručno-popratnog programa Sajma Pravo doba. Aktivnosti volontera bi uključivale - koordinacija i usmjeravanje posjetitelja prema trenutnim događanjima na Sajmu, pružanje informacija o programu i rasporedu samih događanja na sajmu, pomoć u dvoranama u kojima se održavaju radionice i predavanja, pomoć pri koordinaciji stručnih gostiju i predavača na Sajmu.

Zagrebački velesajam u partnerstvu s Gradom Zagrebom i Zakladom Zajednički put organizira Sajam PRAVO DOBA, sajam 50+ generacije.
Riječ je o specijaliziranom sajamskom događanju, prvom takve vrste u Republici Hrvatskoj, koji će se održati drugu godinu za redom od 19. do 21. svibnja 2016. na Zagrebačkom velesajmu.Sajam je prvenstveno namijenjen osobama 50+, ali i svim drugim generacijama, koje prepoznaju kako je svako životno doba, zapravo pravo doba za promišljanje o životnim prilagodbama koje nam budućnost donosi. Ulaz na sajam je slobodan.

Organizator: Zaklada Zajednički put
Datum početka: 19.05.2016.
Lokacija: Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb, Grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Zaklada Zajednički put
Lokacija projekta:Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb, Grad Zagreb
Ciljana skupina: Osobe starije životne dobi
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 19.05.2016
Datum završetka:21.05.2016
Broj sati: 4
Učestalost: godišnje
Od - do: 10-14 ili 14-18
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Marina Zeman Jazvić
Web stranica: http://www.zv.hr/?id=4213
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Mogućnost prijave za pojedini dan Sajma, ne očekuje se angažman sva tri dana trajanja festivala.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Informiranje posjetitelja o stručnim i popratnim sadržajima Sajma; pomoć u organizaciji i koordinaciji posjetitelja na pojedinim događanjima, na info pultu i u prostorijama gdje se odvijaju predavanja i radionice za posjetitelje; dodatno; promocija aktivnog starenja, unapređenje usluga i sadržaja za umirovljenike.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo rada u organizaciji Sajma i stručnih događanja, rad sa ljudima, vještine rada sa starijim osobama, nova znanja o procesu starenja pojedinaca, ali i društva u cjelini.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.