Gdje sam?

Volonteri za akciju "Hrvatska volontira"

Dom za starije osobe Centar nastoji promicati međugeneracijsku solidarnost, poticati razvijanje različitih projekata u zajednici i kontinuirano doprinositi unaprjeđenju kvalitete života starijih korisnika/ica i u tome nam u velikoj mjeri pomažu upravo volonteri/ke.

U tjednu od 16. - 20. svibnja organiziramo sljedeće radionice i u njihovoj provedbi pozivamo zainteresirane volontere/ke:

  • na radionice kukičanja s korisnicima/icama Doma i učenicima/icama osnovne škole svaki radni dan od ponedjeljka do petka od 13.30 do 14.30 sati  - naučite kukičati, plesti ili poučite druge, no svako se dobro zabavite!
  • zaigrajte šah s korisnicima/icama u utorak, 17.5. - dođite, sudjelujte, pobjeda je manje važna, novo poznanstvo i druženje nam je puno značajniji!
Organizator: Dom za starije osobe Centar
Datum početka: 16.05.2016.
Lokacija: Klaićeva 10, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Dom za starije osobe Centar
Lokacija projekta:Klaićeva 10, Zagreb
Ciljana skupina: osobe starije životne dobi na području gradske četvrti Donji i Gornji Grad; djeca vrtićke i osnovnoškolske dobi
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 16.05.2016
Datum završetka:20.05.2016
Broj sati: 7
Učestalost: tjedno
Od - do: 13.30-14.30; 11-13
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Anita Džombić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Dodatno podržavamo one volontere koji znaju igrati šah.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Korisnicima se pruža mogućnost boljeg korištenja slobodnog vremena, upoznavanja i stjecanja novih poznanstava, razvijanje socijalnih vještina, povećanje životnog zadovoljstva, te promjena uobičajenog svakodnevnog institucijskog načina života.
Očekivani rezultati za volontere: Senzibilizacija za osobe starije životne dobi i djecu vrtićke dobi; razvijanje vještina rada sa starijim osoba; međugeneracijski prijenos znanja i vještina; učenje i/ili podučavanje kukičanja; razvijanje vještine igranja šaha

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.