Gdje sam?

Hrvatska volontira

U sklopu manifestacije Hrvatska volontira Dom za starije osobe Trešnjevka Zagreb organizira 17.05.2016. od 9-12 sati na obje lokacije, na Trgu Slavoljuba Penkale 1 i u Podružnici Drenovačka 30 poslove čišćenja i uređenja okoliša Doma.

Obzirom na trenutni manjak osoblja molimo volontere da nam se priključe i pomognu u uljepšavanju životnog prostora korisnicima Doma. U Podružnici Drenovačka 30 potrebno je pomoći u čišćenju i pranju hodnika i zajedničkih prostorija u Domu. Na Trgu S. Penkale 1 potrebno je brusiti žardinjere i obojati ih tj. pripremiti ih za sadnju cvijeća koja će biti početkom lipnja.

S obzirom da poslovi čišćenja nisu "popularan" posao, svejedno se nadamo da će te se odazvati našoj akciji i pomoći nam u uljepšavanju našeg Doma.

Organizator: Dom za starije i nemoćne osobe Trešnjevka
Datum početka: 17.05.2016.
Lokacija: Trg S.Penkale 1 i Drenovačka 30, zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Dom za starije i nemoćne osobe Trešnjevka
Lokacija projekta:Trg S.Penkale 1 i Drenovačka 30, zagreb
Ciljana skupina: starije osobe
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 17.05.2016
Datum završetka:17.05.2016
Broj sati: 3
Učestalost: godišnje
Od - do: 9-12
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: GORANA KARABATIĆ
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Domu za starije osobe Trešnjevka na lokaciji Trg S. Penkale 1 potrebno je 10 volontera i na lokaciji Drenovačka 30 također 10 volontera.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Pomoć organizaciji i korisnicima u uljepšavanju životnog prostora korisnicima Doma.
Očekivani rezultati za volontere: Društveno koristan rad obogaćuje život svake osobe, ekološka osviještenost, međugeneracijska solidarnost, druženje...
Komentar organizatora: S obzirom da poslovi čišćenja nisu "popularan" posao, svejedno se nadamo da će te se odazvati našoj akciji i pomoći nam u uljepšavanju našeg Doma.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.