Gdje sam?

Pride Week - volontiraj i ti!

 Pozivamo te da se priključiš našem timu i svojim volontiranjem doprineseš stvaranju pravednijeg, sigurnijeg i ravnopravnijeg društva!

Tjedan ponosa je ove godine programski najbogatiji i najraznolikiji do sada te svatko može pronaći nešto što bi ga/ju zanimalo u programu.
Tražimo volontere i volonterke, osobe koje dijele naše temeljne vrijednosti, koje su spremne na učenje novih stvari te su odvažne, predane, odgovorne i voljne preuzeti inicijativu kad osjete da je to potrebno.

                              
Volontiranje se sastoji od prenošenja i odnošenja stvari potrebnih za realizaciju programa Tjedna ponosa, dočekivanja korisnika/ica programa i ostale publike, pomoć na štandu s promo materijalima koji će se nalaziti na gotovo svakom događaju, pomoć u uređivanju prostora, čuvanje i pomoć pri postavljanju izložbi, rad na info pultu Zagreb Pridea, hosting na samim događajima, pomoć pri postavljanju svečanih domjenaka etc. 

                                     

U Pride Weeku održati će se i radionice transparenata i ukrasa (za koje ne treba posebna prijava), dok će tijekom povorke biti potrebna pomoć oko držanja transparenata i zastava. Osim toga, ove godine tražimo i osobe koje su voljne pričati na megafon (već unaprijed sastavljene fraze)!

Organizator: Zagreb Pride
Datum početka: 11.06.2016.
Lokacija: Trg Franklina Roosevelta 5, Muzej Mimara, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Zagreb Pride
Lokacija projekta:Trg Franklina Roosevelta 5, Muzej Mimara, Zagreb
Ciljana skupina: Punoljetne osobe
Ciljani broj volontera:40 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 11.06.2016
Datum završetka:11.06.2016
Broj sati: 6
Učestalost: godišnje
Od - do: 15h - 21h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Luka Nimac
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Na ovoj stranici možeš vidjeti raspored Pride Weeka, kao i točna vremena održavanja događaja (http://www.zagreb-pride.net/povorka/kalendar/). Na skoro svakom događaju nam trebaju volonteri/ke pa možeš vidjeti i odlučiti na kojima bi nam mogao/la pomoći!
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekujemo odgovorno pristupanje i kvalitetno izvršavanje zadataka
Očekivani rezultati za volontere: Očekujemo od tebe odgovornost, suradnju, otvorenost i poštivanje tuđeg prava na seksualnu orijentaciju, rodno izražavanje i rodni identitet.
Komentar organizatora: Dođi i budi dio organizacije najvećeg prosvjeda LGBTIQ osoba i zajedno sa nama stvaraj povijest!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.