Gdje sam?

8. Dani indijske kulture - komunikacije

8. Dani Indije s temom gastronomije i zdravlja organizira Udruga Lotos uz brojne partnere u peridou od 16.6. - 2.7.2016.

Višednevna je to manifestacija koja predstavlja spektar indijske kulture, običaja i društva, te je najveći godišnji takav događaj povezan s Indijom u Hrvatskoj. 

Trodnevni program nudi pregršt aktivnosti i ponuda za odrasle i djecu kroz koje će posjetitelje na bazaaru bolje upoznati bogatu gastronomsku ponudu Indije, ali i saznati više o zdravlju, indijskoj medicini ajurvedi. Izlagači će na bazaaru ponuditi gastronomske delicije, različite proizvode povezane s ajurvedom, kozmetikom i zdravljem, a biti će i raznih prezentacija. Programska događanja u zatvorenim prostorima (Knjižnice grada Zagreba, Europski dom i Kulturno-informativni centar - KIC) uključuje predavanja, radionice i raznolike prezentacije.

Imamo potrebu za volonterima u periodu od 10.6. - 10.7. vezano uz aktivnosti:

- prevođenja,

- rada na društvenim mrežama,

- komunikacija s javnošću kao i prema medijima


Tražimo volontere za sudjelovanje i na našem drugom projektu, u provedbi programa na otvorenom. Klikni OVDJE i pročitaj više o projektu.

Organizator: Udruga Lotos
Datum početka: 10.06.2016.
Lokacija: Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Lotos
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Svi
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 10.06.2016
Datum završetka:10.07.2016
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: 10-19 h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Prevođenje - strani jezici: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Kontakt osoba: Renato Petek
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Molim zaniteresirane da se jave na info@indija.hr
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Cilj je manifestacije predstaviti bogatu gastronomiju Indijskog potkontinenta, predstaviti ajurvedu te ojačati dijalog kultura kroz prikaz bogatstva raznolikosti kao i promicati i razvijati prijateljstvo te suradnju dviju zemalja i njihovih naroda. Očekujemo kako ćemo svi uključeni u realizaciju programa kao i korisnici, ojačati procese dijaloga kultura te afirmaciju stava da upoznavanje drugih nije samo ispomoć u međusobnom razumijevanju, već da se time pomaže i razumijevanju sebe. Time se omogućava da hvalimo i cijenimo sve ono što nas povezuje, a ne da inzistiramo na međusobnim razlikama.
Očekivani rezultati za volontere: Svi će angažirani volonteri imati prigodu stjecati nova ili dodatna iskustva na gore navedenim aktivnostima koje su već obavljali ili će ih raditi po prvi puta unutar našeg malog, ali kvalitetnog tima koji je do sada organizirao više od 700 različitih kulturnih i edukativnih aktivnosti tijekom 12 godina rada.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.