Gdje sam?

ZeGeVege festival održivog življenja

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati vas na ovogodišnji - 9. ZeGeVege festival održivog življenja!

Cilj festivala je upoznati građane s lakoćom življenja na održivi, ekološki i zdraviji način kojim se pri korištenju prirodnih resursa u svrhu ispunjavanja ljudskih potreba ne narušava okoliš, život ostalih životinja i dobrobit drugih ljudi.

I ove će se godine ZeGeVege održati dva dana - u petak, 2. rujna (9-21 sat) i subota, 3. rujna (9-19 sati).

Ovogodišnji ZeGeVege festival organizira se u sklopu Veganmanije, a na Trgu bana Jelačića predstavit će se brojni izlagači koji će svojom ponudom i degustacijama. I na ovom ZeGeVege festivalu, osim ukusne zdrave hrane i preko 100 štandova, sve posjetitelje očekuju radionice, predavanja, degustacije te glazbeno-scenski program.

Volonteri će pomagati oko utovara i istovara opreme, postavljanja i raspremanja štandova izlagača (ali neće raditi na njima), dijeliti letke i brošure, upućivati građane, pomagati prilikom održavanja radionica, predavanja, glazbeno-scenskog programa. Osigurano je osvježenje i topli obrok, no prijevoz volonteri trebaju osigurati sami.

Zainteresirani volonteri mogu se uključiti i u samo organizaciju festivala te pomoći u administrativnim poslovima potrebnim pri realizaciji.

Bit će nam drago da nam se javite kako bismo zajedno učinili ovogodišnji festival još ljepšim, zanimljivijim i uspješnijim!

Organizator: Prijatelji životinja
Datum početka: 01.08.2016.
Lokacija: Trg bana Jelačića, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Prijatelji životinja
Lokacija projekta:Trg bana Jelačića, Zagreb
Ciljana skupina: šira javnost
Ciljani broj volontera:60 (do sad se prijavilo 37 volontera)
Datum početka: 01.08.2016
Datum završetka:10.09.2016
Broj sati: 20
Učestalost: godišnje
Od - do: Po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Aldina Šćulac
Web stranica: www.zegevege.com
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Ovim projektom želimo građane upoznati s načinom življenja na održiviji, ekološkiji i zdraviji način.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Ovim festivalom se nadamo predstaviti javnosti svoje aktivnosti, približiti pojam veganstva i održivog življenja.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će steći nova znanja o održivom načinu življenja te kako i sami mogu smanjiti vlastiti štetan utjecaj na okoliš.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.