Gdje sam?

Portal FAK.hr

Ako volite pisati i obožavate filmove, a istovremeno mrzite novac, upravo ste naišli na oglas za posao iz snova.Razmislite o pisanju za našu rastuću filmsku web stranicu pokrenutu od strane dokonih ruku studenata-volontera odlučnih izgraditi najbolji filmski sajt na regionalnom webu. Recenzije, filmske novosti, top liste, intervjui s našim i inozemnim glumcima i filmašima, ali i video reportaže – broj rubrika gotovo je veći od broja ljudi koji rade na njima.

Želimo proširiti tim svježim FAK-ovcima koji bi mogli pomoći kao:

1) novinari

2) recenzenti

3) Photoshop eksperti

4) Community manageri

Filmski portal FAK.hr pokrenut je u ožujku 2010. godine kao studentski projekt skupine filmskih entuzijasta iz Zagreba, s idejom otvaranja prostora za kreativno izražavanje i brušenje kritičarskog pera.

Organizator: Udruga Novi mediji
Datum početka: 18.07.2016.
Lokacija: Zagreb, Cijela Hrvatska

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Novi mediji
Lokacija projekta:Zagreb, Cijela Hrvatska
Ciljana skupina: 18-88
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 18.07.2016
Datum završetka:31.12.2016
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: 08-22
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Tena Strahinec
Web stranica: fak.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: www.novimediji.hr
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Prostor za rast vidimo u razvoju neetabliranih filmskih kritičara i novinara, kao i afirmaciji slabije reprezentiranih aktera s domaće i inozemne filmske scene. FAK kao filmski portal stremi ponuditi sadržaj povezan s filmom koji je istovremeno informativan, kritičan, edukativan, ali i zabavan – a tom kombinacijom faktora želi postići što veću dostupnost i razumljivost sadržaja čitateljima. FAK nastoji postati relevantna filmska platforma kojoj će se obraćati čitatelji zainteresirani za film različitih ukusa – u potrazi za informacijama, promišljanjem, kritičkom misli i zabavom.
Očekivani rezultati za volontere: Edukacija o Novim medijima (Web, Facebook. video...), stjecanje znanja i iskustva u novinarskim poslovima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.