Gdje sam?

Tete i stričeki pričalice na dječjim bolničkim odjelima

PRILIKA DA I TI POSTANEŠ TETA ILI STRIČEK PRIČALICA! :)

Voliš knjige, bajke, pripovijetke, basne? Želiš učiniti nešto dobro za hospitaliziranu djecu Dječje bolnice Srebrnjak i KBC-a Sestre milosrdnice?

Projekt Tete i stričeki pričalice na dječjim bolničkim odjelima u Zagrebu provodi Udruga Smiješak za sve uz podršku riječke Udruge Portić čiji je ovo autorski projekt. Volonteri svaki dan između 19 i 20 h idu na dječje odjele bolnica Srebrnjak i KBC-a Sestre milosrdnice gdje djecu nastoje osnažiti kroz čitanje i pripovijedanje priča, a njihovim roditeljima  pružiti priliku da se tih sat vremena odmore.

Obvezni dvodnevni edukacijski seminar koji provodi tim stručnjaka (organizacijski tim udruge, psiholozi, pedijatri, bolničko osoblje) održati će se 14. i 15. listopada 2016. godine u Zagrebu.

Vijesti prati na facebook stranici udruge: https://hr-hr.facebook.com/smijesak.zagreb/, a za volontiranje biti će ti potrebna i potvrda o psihofizičkim sposobnostima te potvrda o nekažnjavanju – o tome više na seminaru. Vidimo se!

 

Organizator: Udruga za promicanje potreba djece i mladih "SMIJEŠAK za SVE"
Datum početka: 24.10.2016.
Lokacija: Dječja bolnica Srebrnjak i KBC Sestre milosrdnice, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za promicanje potreba djece i mladih "SMIJEŠAK za SVE"
Lokacija projekta:Dječja bolnica Srebrnjak i KBC Sestre milosrdnice, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca
Ciljani broj volontera:35 (do sad se prijavilo 31 volontera)
Datum početka: 24.10.2016
Datum završetka:31.12.2016
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: 19 - 20 h
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama

Vještine interpretativnog čitanja
Kontakt osoba: Mateja Čleković
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Edukacijski seminar održati će se 14. i 15. listopada 2016. godine u Zagrebu! Prijavite se najkasnije do 13. listopada!
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: U Zagrebu se zahvaljujući Udruzi Portić ovaj projekt provodi od veljače 2014. godine. Korisnici daju pozitivne utiske jer svake večeri netko im posveti svojih sat vremena a Udruga Smiješak za sve je zadovoljna što se smiješak širi...
Očekivani rezultati za volontere: Pozitivni utisci, volontiranje u kreativnom okruženju, mogućnost daljnjeg razvijanja i sudjelovanja u organizacijskom timu udruge, razvijanje komunikacijskih i organizacijskih vještina. Upisivanje volonterskih sati u volontersku knjižicu. Sudjelovanje u dodatnim radionicama i predavanjima u organizaciji udruge te mogućnost dobivanja Potvrde o o kompetencijama stečenim kroz volontiranje.
Komentar organizatora: Edukacijski seminar, potvrda o psihofizičkim sposobnostima i potvrda o nekažnjavanju preduvjeti su za početak volontiranja!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.