Gdje sam?

Provedba sustavnog treninga

Boćarski klub OSI DDZ " Željko Klepač "- URIHO svake srijede provodi sustavne i redovite treninge članova kluba. Kako je većina sportaša s invaliditetom u kolicima tj. boluju od mišične distrofije neophodno nam je pomoć cijenjenih volontera.

Pomoć se sastoji od podizanja boća igračima tijekom igre, provedbe metodike i realiizacij zadanih vježbi treninga do okrijepe. Vjerujem da ćemo naići na Vaš odaziv u realizaciji ovog projekta.

Boćarski klub od 2016. provodi svoje treninge 2x tjedno na dvije različite lokacije. Osim srijedom u Prečkom , treninge održavamo i subotom od 16-19 sati u sportskoj dvorani OŠ " Mate Lovrak " u Dubravi (Aleja Blaža Jurišića 13). Molimo zainteresirane volontere s tog područja da se jave na projekt provedbe treninga subotom.

Organizator: Boćarski klub društva distrofičara Zagreb "Željko Klepač"- URIHO
Datum početka: 30.09.2016.
Lokacija: Prečko 2a; Aleja Blaža Jurišića 13;, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Boćarski klub društva distrofičara Zagreb "Željko Klepač"- URIHO
Lokacija projekta:Prečko 2a; Aleja Blaža Jurišića 13;, Zagreb
Ciljana skupina: Osobe s invaliditetom
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 30.09.2016
Datum završetka:10.12.2016
Broj sati: 6
Učestalost: tjedno
Od - do: 13-16, 16-19 sati
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Sport
Kontakt osoba: Željko Jarić-Pavičić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Uz treninge, volonteri nam pružaju pomoć prilikom eventualne prehrane i asistenciju u smislu okrijepe.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Kroz samo provođenje samih aktivnosti treninga, korisnicima tj. klubu se pruža mogućnost lakše provedbe. Ujedno su to kvalitetnije sustavne pripreme za natjecanja na državnom prvenstvu u boći.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri dobivaju nova saznanja u radu sa sportašima s invaliditetom, obogaćuju svoj život i stjeću nove percepcije o invaliditetu u svakodnevici.
Komentar organizatora: Volonteri su neizostavni dio naših života.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.