Gdje sam?

Pomagač djetetu u skupini

Dječji vrtić "Vedri dani" djeluje na 6 lokacija. U vrtić su integrirana djeca s teškoćama u razvoju kojima je potrebna dodatna pomoć odrasle osobe u socijalizaciji i komunikaciji.

Pomagač djetetu s teškoćama u razvoju boravio bi s djetetom u vrtićkoj skupini i pružao mu adekvatnu podršku i pomoć prema uputama članova stručnog tima Vrtića koji će educirati, savjetovati i pratiti volontera te mu nastojati pružiti svu potrebnu pomoć u cilju što kvalitetnijeg rada na obostrano zadovoljstvo korisnika i volontera.

Organizator: dječji vrtić Vedri dani
Datum početka: 03.10.2016.
Lokacija: Makančeva 11a, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): dječji vrtić Vedri dani
Lokacija projekta:Makančeva 11a, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca s teškoćama u razvoju
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 03.10.2016
Datum završetka:31.12.2016
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: 9:00 - 11:30
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Irena Vresk
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Sličan projekt proveden je s volonterima iz VCZ-a prije dvije godine. Imamo brojna pozitivna iskustva!
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonteri koji bi djelovali kao pomagači djetetu s teškoćama u razvoju značajno će doprinijeti kvaliteti odgojno-obrazovnog procesa, a korisnicima pomoći da se lakše integriraju među svoje vršnjake i uživaju svjoa prava na sudjelovanje, učenje i igru među vršnjacima.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri imaju priliku steći nova znanja i vještine prije svega u području komunikacije s djecom i odraslima; vještine ophođenja, poticanja razvoja i komunikacije s djecom; iskustvo rada u timu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.