Gdje sam?

Ekstravagantna tijela: Zločin i kazna

Ekstravagantna tijela međunarodan je, transdisciplinaran umjetnički festival koji se od 2007. održava svake tri godine baveći se načinima na koje društvo određuje granice normalnog i patološkog, bilo da je riječ o tjelesnosti, izgledu, ponašanju, seksualnosti ili životnom stilu. U svom četvrtom izdanju festival se bavi društvenim, zakonodavnim, znanstvenim i ideološkim konstrukcijama kriminala i društveno-kulturnih normi koje odvajaju kriminalno od ne-kriminalnog ponašanja. 

Festival traje od 18. do 25. studenog 2016. u velikoj dvorani Pogona Jedinstvo. 

Najpotrebnije dužnosti volontera su distribucija promotivnih materjala s kojom će trebati započeti prije samog početka festivala, pomoć oko produkcije te čuvanje izložbe u smjenama po 4 sata dnevno u Pogonu Jedinstvo.

Svi volonteri će nakon prijave biti pozvani na intervju nakon kojega će biti obaviješteni o tome jesu li primljeni. Prije samog početka volontiranja, svi volonteri biti će pozvani na inicijalni sastanak na kojemu će biti informirani o projektu te na kojemu će se objasniti očekivanja i obaveze.

Za potrebe čuvanja izložbe složit će se raspored kojeg će se trebati pridržavati u periodu od 18. do 25.11.  te molimo volontere da u tom periodu unaprijed odvoje 4 sata dnevno svaki dan.

Organizator: KONTEJNER / biro suvremene umjetničke prakse
Datum početka: 05.11.2016.
Lokacija: Pogon Jedinstvo, Trnjanski nasip bb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): KONTEJNER / biro suvremene umjetničke prakse
Lokacija projekta:Pogon Jedinstvo, Trnjanski nasip bb, Zagreb
Ciljana skupina: sve dobne skupine
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 20 volontera)
Datum početka: 05.11.2016
Datum završetka:25.11.2016
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno, tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Posebni zahtjevi: Nema.
Kontakt osoba: jelena@kontejner.org
Web stranica: www.kontejner.org
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Svi volonteri biti će pozvani na intervju i upoznavanje nakon završetka prijava.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Sudjelovanje u organizaciji međunarodne izoložbe, upoznavanje i rad sa stranim i domaćim kulturnim djeltinicima, pomoć oko održavanja i snalaženja kroz izložbu što je od velike važnosti i za organizatore i za korisnike.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će imati priliku unaprijediti i razviti nove vještine, biti u komunikaciji sa stranim i domaćim sudionicima te biti dio organizacije 4. međunarodnog festivala Ekstravagantna tijela.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.