Gdje sam?

Humanitarni cooking show Udruge Renato

„Renato – kuhari bez granica" je neprofitna, humanitarna udruga koja okuplja kuhare iz Hrvatske i inozemstva s primarnim ciljem, a to je omogućiti svoj djeci UZV srca, a ponajprije onima slabijeg imovinskog stanja, kako bi se još u ranoj fazi i na vrijeme ustanovilo postoji li urođena srčana mana. Također, cilj Udruge je potaknuti roditelje da na vrijeme reagiraju i omoguće UZV srca svojoj djeci. Svatko tko želi da njegovo dijete napravi UZV srca, može se javiti u Udrugu za pomoć, a Udruga će svojim djelovanjem omogućiti da se isti izvrši u minimalnom roku.

Udruga će sa svojim donatorima imati humanitarni cooking show gdje će se spravljena jela degustrirati uz donacije. Cilj nastupa Udruge je sakupiti što veći broj priloga kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Za potrebe cooking showa potrebno nam je 10 volontera za pomoć oko organizacije, informiranja posjetitelja, organizacije popisa, pomoć voditeljima oko pripreme jela za gastro event (slaganje salveta/ubrusa, bešteka i sl.).

Imate priliku raditi sa vrhunskim chefovima Hrvatske, naučiti kako organizirati humanitarni event, kako funkcionira gastro događanje i pomoći nam sakupiti što više donacija.

Organizator: Humanitarna udruga Renato - kuhari bez granica
Datum početka: 25.11.2016.
Lokacija: Hotel Esplanade, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Humanitarna udruga Renato - kuhari bez granica
Lokacija projekta:Hotel Esplanade, Zagreb
Ciljana skupina: kuhari, blogeri, gastroljubitelji, enolozi, svi koji vole dobro društvo i hranu
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 25.11.2016
Datum završetka:26.11.2016
Broj sati: 8
Učestalost: svakodnevno, tjedno, mjesečno, godišnje
Od - do: 11-20
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Marijana Zanze
Web stranica: www.renato-kbg.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Sve informacije bit će dobivene na sastanku i svaki volonter koji će biti pozvan bit će detaljno upućen u program.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Da što veći broj ljudi sazna za event, da se informiraju o radu Udruge, da se sakupi potreban broj donacija i da se svi zajedno zabavimo.
Očekivani rezultati za volontere: Imate priliku raditi sa velikim kuharima hrvatske i gastro scene, družiti se s njima, kušati jela, naučiti ponešto o organizaciji, stjeći iskustvo u radu udruge koja se osim humanitranim radom bavi i promocijom hrvatske gastro scene, kuharstva općenito.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.