Gdje sam?

Slalomske utrke AUDI FIS Svjetskog kupa „Snow Queen Trophy“Slalomske utrke AUDI FIS Svjetskog kupa „Snow Queen Trophy“ održat će se 3. (Ž) i 5. (M) siječnja 2017. na Sljemenu.

Tražimo 14 volontera s razvijenim komunikacijskim vještinama i znanjem engleskog jezika.

Volonteri djeluju na Krumpirištu (ondje se odvija zabavni program), a odgovorni su za davanje informacija posjetiteljima, asistiranje oko podjele hrane i pića, provedbu nagradnih igara te koordinaciju sakupljanja smeća (3. siječnja 11-18 sati i 5. siječnja 12.30-19.30 h).

Određen broj volontera na Mihaljevcu i u Stubičkim Toplicama – polazištu autobusa na Sljeme – posjetiteljima dijeli promotivne materijale (3. siječnja 7-13 h i 5. siječnja, 11-17 h).

Volonterima su 3. i 5. siječnja osigurani prijevoz od hotela Westin do Stubičkih Toplica, kao i gradskim prijevozom od Stubičkih Toplica i Mihaljevca do Sljemena te hrana i piće. Svaki volonter mora biti na raspolaganju 3. i 5. siječnja 2017. Prijave su otvorene do 8.12.2016.

Organizator: Hrvatski skijaški savez
Datum početka: 21.11.2016.
Lokacija: Sljeme, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski skijaški savez
Lokacija projekta:Sljeme, Zagreb
Ciljana skupina: Posjetitelji utrka „Snow Queen Trophy“
Ciljani broj volontera:14 (do sad se prijavilo 23 volontera)
Datum početka: 21.11.2016
Datum završetka:31.12.2016
Broj sati: 13
Učestalost: svakodnevno
Od - do: detaljnije u opisu projekta
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Posebni zahtjevi: Nužna je topla odjeća i obuća, eventualne troškove prijevoza do polazišta (Mihaljevac, hotel Westin) pokriva volonter
Kontakt osoba: Ana Subašić, agencija za komunikacijski menadžment Media Val (ana@media-val.hr; 091 33 77 033)
Web stranica: http://www.snowqueentrophy.com/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Utrke Snow Queen Trophy na Sljeme privlače posjetitelje svih generacija te predstavljaju značajan element u turističkoj ponudi Zagreba, a imaju i iznimnu važnost za promociju Zagreba i Hrvatske općenito u inozemstvu. Iznimna praćenost ovog događanja u medijima doprinijet će promociji volonterstva u cjelini.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Djelovanje volontera u okviru Snow Queen Trophyja osigurat će dodatnu vrijednost za posjetitelje, omogućujući im jednostavnije snalaženje na Sljemenu i olakšavajući pristup različitim sadržajima (štandovima, nagradnim igrama…).
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri imaju priliku dobiti uvid u organizaciju jednog od najuspješnijih sportskih događaja u Hrvatskoj. Tako, ovisno o poziciji na kojoj djeluju, mogu razvijati svoje komunikacijske vještine, raditi s djecom i uživati u vrhunskom sportu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.