Gdje sam?

Ispitajmo zajedno VOLONTERSKI PULS GRADA ZAGREBA

Drage volonterke i volonteri,

razmišljate li kako već dugo niste sudjelovali na dobroj volonterskoj akciji? Izvrsno! Imate slobodnog vremena u svojoj volonterskoj tekici i nemate ideju kako ga ispuniti? Još bolje! Imamo neodoljiv prijedlog za vas.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera Volonterski centar Zagreb (VCZ) će organizirati niz aktivnosti kojima će se posebna pozornost pokloniti volonterima koji svojim nesebičnim angažmanom postaju pokretači pozitivnih promjena u svojim zajednicama. Ujedno, bit će to uvod u obilježavanje 20 godina djelovanja VCZ-a, čija priča je započela davne 1996. godine, kada su se odigrale prve organizirane volonterske aktivnosti i krenulo se s postavljanjem temelja za stvaranje društva koje počiva na vrijednostima volonterstva.

A koji bi bio bolji način za obilježavanje ovih posebnih prigoda od promocije vrijednosti volonterstva kroz jednu dobru volontersku akciju!

Akcija „VOLONTERSKI PULS GRADA ZAGREBA“ obuhvatit će terensko istraživanje s ciljem ispitivanja stavova i mišljenja građana o konceptu volontiranja i radu VCZ-a te poticanja građana na volontiranje. U sklopu akcije ćemo ujedno svim građanima volonterima koje sretnemo ovom prilikom čestitati njihov dan i zahvaliti im što mijenjaju naš svijet nabolje!Akcija će se provesti na području različitih kvartova diljem Zagreba u kojoj će volonteri u paru s volonterima nekoliko zagrebačkih tvrtki razgovarati s građanima, čuti njihova mišljenja i dati smjernice kako se mogu uključiti, ako već nisu :). Prije početka akcije volonteri će primiti sve detaljne upute i materijale potrebne za provedbu istraživanja.

Akcija će se održati u petak, 9. prosinca 2016., od 9-16 sati!


Po završetku akcije za sve vas vrijedne volontere organizirat ćemo ugodno druženje, uz ponešto ića i pića i mnoštva pozitivnih emocija.

Prijavite se za sudjelovanje na ovom projektu i svoje volontersko mjesto osigurajte i potvrdite čim prije. 


Za dodatne informacije o akciji kontaktirajte Dariu Jandrečić na: 098 373 672 ili informirajse@vcz.hr.

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 09.12.2016.
Lokacija: Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Građani grada Zagreba
Ciljani broj volontera:40 (do sad se prijavilo 15 volontera)
Datum početka: 09.12.2016
Datum završetka:09.12.2016
Broj sati: 7
Učestalost: godišnje
Od - do: 9-16 h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: Malo dobre volje i puno pozitivne energije! Za sve ostalo tu smo mi :)
Kontakt osoba: Daria Jandrečić: 098 373 672; informirajse@vcz.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Veselimo se vašim prijavama :)
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uspješno provedeno istraživanje i ispitana razina svijesti građana o radu Volonterskog centra Zagreb.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će se bolje upoznati s radom VCZ-a i imat će prilike unaprijediti svoje komunikacijske vještine u direktnom kontaktu s građanima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.