Gdje sam?

Uređenje okoliša u Centru "Key"

Pozivamo zainteresirane volontere da nam se pridruže u nadolazećim aktivnostima uređenja okoliša, popravljanja ograda, te uređenja prostora za volonterske aktivnosti i radionice.

Osim istraživanja i edukacije, u Centru za zaštitu životinja i prirode „Key“ pružamo i trajno utočište životinjama koje su bile bolesne, zlostavljane, napuštene ili kojima je prijetila smrt.

Osim pasa i mačaka koji su trenutno smješteni u Zagrebu, u Centru "Key" želimo pružiti sigurno utočište i drugim vrstama, no za to nam je potrebna pomoć pri izgradnji njihovih nastambi, kao i za ograđivanje i dodatnu zaštitu određenih prostora (primjerice za kuniće).

Na proljeće želimo ove životinje dovesti u njihovi novi, trajni i siguran dom, stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i budu dio stvaranja jedne sigurne i mirne zajednice i suživota između čovjeka, životinja i prirode.

Centar „Key“ se nalazi nedaleko od Siska, a volonterske aktivnosti će se odvijati u jednodnevnim akcijama. Prijevoz iz Zagreba i nazad je osiguran, kao i topli veganski obrok za sve volontere.

Datumi održavanja nadolazećih volonterskih akcija su:

Subota - 03.12. - polazak iz Zagreba u 8 sati, dolazak oko 17 sati.

Subota - 10.12. - polazak iz Zagreba u 8 sati, dolazak oko 17 sati.

U SLUČAJU KIŠE, aktivnosti će se odgoditi.

Molimo da prijavu za volontiranje pošaljete kroz bazu VCZ-a i na mail info@centarzp.org, kako bismo mogli organizirati prijevoz (ukoliko imate svoje vozilo i možete povesti još par ljudi, navedite i to).

Organizator: Centar za zaštitu životinja i prirode
Datum početka: 03.12.2016.
Lokacija: Sisak (okolica), Sisak (okolica)

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za zaštitu životinja i prirode
Lokacija projekta:Sisak (okolica), Sisak (okolica)
Ciljana skupina: Svi koji se žele više angažirati za zaštitu životinja i prirode
Ciljani broj volontera:7 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 03.12.2016
Datum završetka:10.12.2016
Broj sati: 6
Učestalost: mjesečno
Od - do: 08 do 18h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Prijevoz (posjedovanje vozačke dozvole)
Drugo

Poželjno je znanje s alatom, ali nije uvjet - dovoljna je i volja da se nauči :)
Kontakt osoba: Mariana Vidmar
Web stranica: www.centarzp.org
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: S obzirom da se putuje iz Zagreba i nazad, te da radimo s alatima, drvom i žičanim ogradama, za ovaj projekt molimo da se jave samo osobe koje su punoljetne.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Poticanje na volonterstvo i pomaganje u zajednici, poticanje na tzv. "male akcije koje puno znače" :) Konkretno, svatko nakon volontiranja u Centru "Key" može biti siguran da je pomogao i pridonio u ostvarivanju naših ciljeva i misija, a to je stvaranje jednog nenasilnog suživota između čovjeka, životinja i prirode - u praksi!
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će moći naučiti više o zaštiti prirode i životinja, okušati se u praktičnim aktivnostima u prirodi poput uređenja okoliša, ali i kreativnijnim aktivnostima poput izrade raznih nastambi za životinje. Također, s obzirom da imamo dugogodišnje iskustvo u radu sa životinjama, uvijek stojimo na raspolaganju za sva pitanja koja volontere mogu zanimati.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.