Gdje sam?

Tete i stričeki pričalice na dječjim bolničkim odjelima u Zagrebu

PRILIKA DA I TI POSTANEŠ TETA ILI STRIČEK PRIČALICA! :)

Voliš knjige, bajke, pripovijetke, basne? Želiš učiniti nešto dobro za hospitaliziranu djecu Dječje bolnice Srebrnjak, KBC-a Sestre milosrdnice i KBC-a Rebro?

Projekt Tete i stričeki pričalice na dječjim bolničkim odjelima u Zagrebu provodi Udruga Smiješak za sve uz podršku riječke Udruge Portić čiji je ovo autorski projekt.

Volonteri svaki dan između 19 i 20 h idu na dječje odjele bolnica Srebrnjak i KBC-a Sestre milosrdnice te od ožujka ove godine i u KBC Rebro gdje djecu nastoje osnažiti kroz čitanje i pripovijedanje priča, a njihovim roditeljima pružiti priliku da se tih sat vremena odmore.

Obvezni dvodnevni edukacijski seminar koji provodi tim stručnjaka (organizacijski tim udruge, psiholozi, pedijatri, bolničko osoblje) održati će se 03. i 04. ožujka 2017. godine u Zagrebu. Vijesti prati na facebook stranici udruge: https://hr-hr.facebook.com/smijesak.zagreb/, a za volontiranje biti će ti potrebna psihofizička potvrda koja nije starija od 3 mjeseca. Vidimo se!

Organizator: Udruga za promicanje potreba djece i mladih "SMIJEŠAK za SVE"
Datum početka: 03.03.2017.
Lokacija: Dječja bolnica Srebrnjak, KBC Sestre milosrdnice, KBC Rebro, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za promicanje potreba djece i mladih "SMIJEŠAK za SVE"
Lokacija projekta:Dječja bolnica Srebrnjak, KBC Sestre milosrdnice, KBC Rebro, Zagreb
Ciljana skupina: djeca i mladi
Ciljani broj volontera:40 (do sad se prijavilo 40 volontera)
Datum početka: 03.03.2017
Datum završetka:30.06.2017
Broj sati: 1
Učestalost: tjedno
Od - do: od 19 do 20 h
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Tajana Hodko
Web stranica: www.smijesak-za-sve.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Edukacijski seminar održati će se 03. i 04. ožujka 2017. godine u Zagrebu! Prijavite se najkasnije do 1. ožujka!
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: U Zagrebu se zahvaljujući Udruzi Portić ovaj projekt provodi od veljače 2014. godine. Korisnici daju pozitivne utiske jer svake večeri netko im posveti svojih sat vremena a Udruga Smiješak za sve je zadovoljna što se smiješak širi...
Očekivani rezultati za volontere: Pozitivni utisci, volontiranje u kreativnom okruženju, mogućnost daljnjeg razvijanja i sudjelovanja u organizacijskom timu udruge, razvijanje komunikacijskih i organizacijskih vještina. Upisivanje volonterskih sati u volontersku knjižicu. Sudjelovanje u dodatnim radionicama i predavanjima u organizaciji udruge te mogućnost dobivanja Potvrde o o kompetencijama stečenim kroz volontiranje.
Komentar organizatora: Edukacijski seminar i potvrda o psihofizičkim preduvjeti su za početak volontiranja!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.