Gdje sam?

CROATIA OPEN 2017 - MEĐUNARODNI PARA ATLETSKI MITING

U Sportskom parku HAAK Mladost, u subotu 27.05. cijeli dan i u nedjelju 28.05.2017. do 13 sati, održat će se Međunarodni atletski miting osoba s invaliditetom. Potrebno je 40-ak volontera koji će, ovisno o funkciji, volontirati od 2 do 4 dana (u razdoblju od 25. do 28.05.2017.).

Potrebno je znanje engleskog jezika, a znanje još jednog jezika je prednost. Poželjno je iskustvo u volontiranju/radu na sportskim događajima. Nije nužno da volonter ima iskustva sa osobama s invaliditetom. Svaki volonter će dobiti majicu organizatora te će mu biti osiguran obrok za vrijeme volontiranja.

Službeni trening volontera održat će se u nedjelju 21.05.2017., a o vremenu početka volonteri će biti naknadno obavješteni.

Aktivnosti su sljedeće: pomaganje sportašima kod namještanja u bacačke stolice, prikupljanje rekvizita, usmjeravanje ljudi na tribine koji se ne natječu, administrativni poslovi, podjela odličja, podjela osvježavajućih napitaka i slično.

Unaprijed zahvaljujemo svima koji će pridonijeti organizaciji ovog jedinstvenog događaja. Volonteri se slobodno mogu javiti i na kontakt: Valentina Kramarić, mob: 0922040072.

Organizator: Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom
Datum početka: 25.05.2017.
Lokacija: SPORTSKI PARK MLADOST, JARUNSKA 5, ZAGREB

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom
Lokacija projekta:SPORTSKI PARK MLADOST, JARUNSKA 5, ZAGREB
Ciljana skupina: SPORTAŠI S INVALIDITETOM
Ciljani broj volontera:40 (do sad se prijavilo 17 volontera)
Datum početka: 25.05.2017
Datum završetka:28.05.2017
Broj sati: 24
Učestalost: tjedno, mjesečno, godišnje
Od - do: Od 09:00 do 19:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Kontakt osoba: VALENTINA KRAMARIĆ, mob: 0922040072
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Aktivnosti koje su u planu 25. i 26. svibnja odnose se na osnovne administrativne poslove. Odvijat će se na stadionu Mladosti, a potrebno je samo dvoje volontera sa poželjnim osnovnim znanjem engleskog jezika.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uspješna i kvalitetna provedba natjecanja
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo na sportskim događajima, komunikativne vještine, iskustvo u radu sa osobama s invaliditetom.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.